fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 02 Mai 2020

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că un număr de 140 de cetăţeni români au revenit, sâmbătă, în ţară cu o cursă aeriană specială, ca urmare a demersurilor comune întreprinse de MAE, Ministerul Transporturilor şi Ministerul Afacerilor Interne, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Zeci de persoane din cartierul de rromi din orașul Tășnad au petrecut de 1 Mai cu muzică dată la maxim și băutiri alcoolice, scrie PresaSM.ro. Poliția anunță că un număr de 15 persoane au fost amendate cu 36.000 de lei după ce s-au întâlnit de 1 Mai, iar imaginile au apărut în spaţiul public.

Publicat in Social
Ministrul Afacerilor Interne din Republica Moldova a fost confirmat cu noul coronavirus.

Publicat in Moldova
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, s-a aflat sâmbătă la Iaşi, ocazie cu care a efectuat vizite de control la mai multe spitale din municipiul reşedinţă.

Publicat in Sanatate
Un poliţist local, în vârstă de 42 de ani, a murit, sâmbătă, după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de tren. Accidentul a avut loc în Prahova, informează Mediafax.

Publicat in Social
Încă 16 persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 771, a informat sâmbătă seara Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Procurorii DNA au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea unui ofiţer de poliţie judiciară în cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, informează un comunicat DNA, potrivit Agerpres.

Publicat in Justitie
7 persoane au fost reţinute în urma încăierării izbucnite, vineri, pe o stradă din orașul Blaj.

Publicat in Justitie
Soluție mai puțin obișnuită găsită de o universitate din Cluj pentru a limita fraudarea examenelor, care se vor susține online în acest final de an universitar.

Publicat in Educatie
Liderul nord-coreean Kim Jong Un a participat vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte, informează agenţia de ştiri KCNA, raportând astfel prima apariţie publică a liderului de la Phenian după trei săptămâni de absenţă în care zvonurile privind starea sa de sănătatea au proliferat, transmite sâmbătă AFP.

Publicat in Eveniment

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31