fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Iulie 2020

Restaurantul din comuna brașoveană Prejmer, unde a fost organizat un concert în aer liber, la care ar fi participat sute de oameni, a fost închis după ce s-au descoperit zeci de kilograme de alimente expirate, fără elemente de identificare și depozitate neconform.

Publicat in Social
Un bărbat din Suceava era atât de beat încât nu și-a dat seama că a ajuns cu mașina în șanț. Șoferul a recunoscut în fața polițiștilor că habar nu avea ce căuta acolo.

Publicat in Moldova
Un bursuc preocupat să-și asigure hrana a fost surprins de un pădurar pe raza ocolului silvic Podu Iloaiei din cadrul Direcției Silvice Iași. Cu toate că aceste mamifere omnivore au în general activitate nocturnă, silvicultorii au reușit să-l filmeze în plină acțiune și în timpul zilei.

Publicat in Social
Cel mai încărcat camion cu lemn depistat vreodată în România. Transportul record a avut destinația HS (fosta Holzindustrie Schweighofer): 62,97 de metri cubi de lemn încărcati într-un singur ansamblu ilegal cu 6 osii (3 osii pe capul tractor AG35DSA încarcat cu 28,52m3 și alte 3 osii pe remorca B350DSA încărcată cu 34,45 m3), potrivit Agent Green.

Publicat in Social
Un român de 20 de ani din Italia a avut parte de un sfârșit cumplit, el fiind găsit mort, vineri dimineață, pe un vagon de tren, în gara Primolano, de lângă localitatea Valbrenta, în provincia Vicenza.

Publicat in Eveniment