fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 04 Octombrie 2021

* Proiecte de hotărâri din Consiliul Local Iași: fragmente plagiate din ziare, doctorate, expuneri de motive la legi. Autorii: doi funcționari cu salarii de 7.000 de lei și 10.000 de lei/lună

Publicat in Anchete
* Proiecte de hotărâri din Consiliul Local Iași: fragmente plagiate din ziare, doctorate, expuneri de motive la legi. Autorii: doi funcționari cu salarii de 7.000 de lei și 10.000 de lei/lună

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Co-președintele AUR, George Simion, a publicat pe contul său de youtube, o înregistrare audio în care susține că este vorba de deputatul PNL, Cosmin Șandru, în timp ce încerca să-l convingă pe deputatul AUR, Ciprian Titi Stoica să lipsească marți de la votul moțiunii.  Șandru neagă că ar fi negociat și oferit funcții. Simion a anunțat în cursul zilei de luni că înregistrările au fost trimise la DNA.

Publicat in Parlament
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a anunțat, luni seară, că internările și operațiile care nu sunt considerate urgențe vor fi suspendate, pentru 30 de zile, în toate spitalele publice.

Publicat in Sanatate
Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat, luni, după ce căruţa pe care o conducea a fost lovită de un autoturism, pe DJ246 A, pe raza comunei vasluiene Fereşti.

Publicat in Moldova
Guvernul a adoptat majorarea salariului minim cu 10% în valoare netă, respectiv cu 138 de lei, începând de la 1 ianuarie 2022, iar impactul va fi asupra unui număr de aproximativ 1,97 milioane de oameni, a anunţat luni ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Publicat in Guvern
Utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram, inclusiv cei din România, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de Facebook.

Publicat in IT
Autostrada „Moldovei” A7 și Autostrada „Unirii” A8 ar urma să se intersecteze în apropiere de Pașcani, iar viitorul nod rutier dintre cele două autostrăzi e definitivat chiar în aceste zile - un nod de tip turbion cu bretele de mare viteză pe toate relațiile de trafic. Din întreaga A7 doar un singur tronson e finalizat (16 km Centura Bacău), iar un altul de la Ploiești (Dumbrava) la Buzău e scos la licitație - restul tronsoanelor sunt cu proiectarea în întârziere. Pe A8, proiectele sunt împărțite între secțiunea Pașcani - Iași - Ungheni și zona montană Tg. Mureș - Tg. Neamț, ambele cu întârzieri, precizează HotNews.

Publicat in Administratie Locala
Un elev de clasa a IX-A din Baia Mare ar fi lovit-o cu pumnii pe o profesoară, până i-a rupt trei coaste şi i-a provocat o fractură de stern.

Publicat in Social
Pompierii din Mureș au reușit să salveze un cerb care căzuse într-un canal de pe marginea Drumului Național 15, între localitățile Dumbrăvioara și Ernei.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3