fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 07 Octombrie 2021

Parchetul General a trimis dosarul City Insurance la DIICOT, potrivit unor suse judiciare.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din Sibiu au reţinut 13 persoane care s-au bătut cu bâte şi pietre, într-un imobil din Rusciori. În urma scandalului, geamurile casei au fost sparte, iar cinci persoane au ajuns la spital, una fiind internată, potrivit News.

Publicat in Social
Omul de afaceri Nelu Iordache ar putea fi primul beneficiar al legii inițiate de fostul deputat Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, arată Știrile Pro TV.

Publicat in Justitie
Probleme constând în alterarea calității gazelor naturale furnizate populației și agenților economice au fost semnalate în mai multe localități din județul Bacău.

Publicat in Moldova
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, joi, că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu poate fi judecat în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 800.000 de dolari mită. Decizia nu este, însă, definitivă.

Publicat in Justitie
Un român a fost protagonistul unei scene desprinse din filmele de acțiune. Polițiștii au reușit să-l prindă după o urmărire spectaculoasă. Acesta furase parfumuri cu o valoare totală de 11.000 de euro. Cazul a avut loc, joi, în orașul Vicenza, Italia.

Publicat in Panorama
Un bărbat care, timp de trei ani, ar fi exploatat mai multe tinere pe care le-ar fi trimis să se prostitueze în mai multe state europene și a strâns, astfel, circa 380.000 de euro, a fost reţinut de poliţiştii din Galaţi.

Publicat in Moldova
Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, colonelul Lucian Mihoc, este internat în spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. El nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului.

Publicat in Sanatate
Vineri, în zori, începe pelerinajul dedicat Sfintei Parascheva, de la Iași. În curtea catedralei Mitropoliei Moldovei și Bucovinei este împodobit cu mii de flori baldachinul pe care va fi așezată racla cu sfintele moaște.

Publicat in Social
Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat joi posturile B1 Tv, Realitatea Plus, România TV şi TVR 1 cu câte o amendă 5.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale prin reflectarea „dezechilibrată" a cazului ursului Arthur, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3