fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Decembrie 2021

Sambata, 11 Decembrie 2021 00:00

Antibiotice, o poveste românească de succes

Astăzi, compania Antibiotice sărbătorește 66 de ani de existență și nașterea tradiției  fabricației de medicamente antiinfecțioase, în România. Cu fiecare nou produs, cu fiecare moleculă, a crescut și a scris istoria unei povești de succes despre sănătate și devotament, care a însoțit românii, de la primii pași în viață, până la vârsta senioratului.

Publicat in Administratie Locala
Un elev al unui liceu din municipiul Râmnicu Vâlcea a fost bătut pe stradă, în faţa unităţii de învăţământ, de către un alt adolescent, de 16 ani. Acesta din urmă avea asupra sa un cuțit și un pistol de tip airsoft.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Albița au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, căutat de autorităţi, care era cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de violenţe fizice asupra persoanei pe teritoriul R. Moldova.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră de pe Aeroportul Otopeni efectuează cercetări asupra a trei persoane, cetățeni români, care au prezentat autorităților competente certificate de vaccinare care aparţineau altor persoane.

Publicat in Social
Un incident violent s-a petrecut în timpul galei naționale de box din Brăila. Joi, tânărul pugilist Gabriel Șchiopu de la Petrolul Ploiesti a fost lovit puternic în față de antrenorul Mihai Bogdan Dobrescu de la lotul național, scrie publicația DeBraila.ro.

Publicat in Social
Patru jucătoare din naţionala Camerunului, aflată în cantonament în regiunea Valencia, cu ocazia Campionatului Mondial de handbal feminin din Spania, au dispărut joi, relatează AFP.

Publicat in Alte Sporturi
Mai mulţi pasageri care au ajuns, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă au făcut scandal, fiind nemulţumiţi de noile restricţii. S-a produs aglomeraţie, fiind necesară intervenţia jandarmilor şi a Poliţiei de Frontieră.

Publicat in Social
Un bărbat de 58 de ani din județul Bacău a plătit scump milostenia pe care i-a arătat-o unui om al străzii. Acum este în stare gravă la spital, după ce străinul l-a înjunghiat în somn, în propria casă. Gazda îi oferise mâncare și adăpost peste noapte, dar, nu se știe de ce, suspectul a reacționat violent. Apoi, în încercarea de a scăpa cu fuga, a sărit într-o fântană și s-a accidentat. Și omul străzii este acum în grija medicilor, tot în stare gravă.

Publicat in Moldova
Cu siguranță, nu există Crăciun fără filmul „Home Alone”. Tocmai de aceea, Iulius Mall Iași sărbătorește cel mai iubit film al sezonului, dar cu o notă personală. Știi deja cum se termină aventura pentru istețul Kevin după ce a rămas singur acasă, dar haide să afli și finalul peripețiilor lui Kevine, care rămâne „Mall Alone”! Pregătește popcornul și dă „Play” aici! Acum, te poți bucura de cumpărături, dar și de frumoasele ornamente mai mult timp, deoarece Iulius Mall Iași este deschis în intervalul orar 10:00-22:00, de luni până duminică.

Publicat in Timp Liber
Moartea vine prin aer și tocmai celor care ar trebui să ne protejeze sănătatea nu le pasă. Deși, chiar și ei, „reprezentanții autorității”, respiră același aer toxic. 1 din 5 români mor anual din cauza poluării, arată un raport al Agenției Europene de Mediu de anul trecut. Cifra este uriașă, dublă față de media Uniunii Europene.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3