fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 04 Decembrie 2021

Un tânăr din localitatea suceveană Dolhasca nu va face nicio zi de închisoare după ce a bătut cu bâta doi polițiști aflați în misiune, apoi le-a distrus mașina. Agresorul a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

Publicat in Moldova
Un bărbat din Năvodari a fost condamnat la închisoare pentru bigamie, după ce s-a descoperit că s-a căsătorit cu trei femei. Instanța a mai decis anularea a două certificate de căsătorie.

Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Gogoşari, judeţul Giurgiu, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, după ce poliţiştii au descoperit la domiciliul acestuia 150 de câini şi trei cabaline în stare de pericol.

Publicat in Social
Un elicopter SMURD a fost solicitat, sâmbătă, de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui pentru a prelua un tânăr din localitatea Stâncăşeni care prezintă o plagă tăiată în zona gâtului.

Publicat in Sanatate
Un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Parpaniţa a murit, sâmbătă, strivit de un tractor care s-a răsturnat peste el, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Publicat in Moldova
Un motociclist în vârstă de 72 de ani a fost grav rănit, după ce o mașină l-a izbit în plin.

Publicat in Social
Dosare de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți care au murit la secția ATI COVID a Spitalului Județean Sibiu. Un fost asistent din spital a acuzat în luna martie că pacienții respectivi ar fi decedat după ce au fost legați de pat și sedați cu substanțe extrem de puternice. Din cercetările Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a rezultat că bolnavii nu au fost omorâți cu intenție, dar există posibilitatea ca ei să-și fi pierdut viața în urma unor neglijențe medicale. Procurorii vor continua astfel cercetările pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Publicat in Justitie