fbpx
Portokal

Items filtered by date: Vineri, 26 Februarie 2021

Eduardt Cozminschi a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Florin Cîţu, publicată vineri seara în Monitorul Oficial.

Published in Administratie Locala
Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. 

Published in Social
Preşedintele Klaus Iohannis a subliniat la reuniunea extraordinară a Consiliului European, organizată joi şi vineri prin videoconferinţă, că certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale.

Published in Presedintie
Direcția Națională Anticorupție a anunțat că Emanoil Mirică, una dintre cele 12 persoane reţinute în dosarul de corupţie privind atribuirea frauduloasă a unor contracte de achiziţie publică la spitale din judeţele din Braşov şi din Harghita, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv.

Published in Justitie
Singura exploatare minieră de zăcăminte de uraniu din România, cea de la Crucea-Botuşana, din judeţul Suceava, va fi închisă anul acesta. Sucursala Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului are 300 de angajaţi.

Published in Moldova

 

Conducerea USR a validat propunerile celor nouă prefecți și 21 de subprefecți care reveneau formațiunii în urma negocierilor din Coaliție. Decizia vine după ce săptămâna trecută cei de la PLUS au nominalizat o parte dintre prefecții și subprefecții conveniți. Deocamdată, nu s-a luat o decizie în privința Bucureștiului unde prefectura revine PLUS.

Published in Administratie Locala
Un sucevean a fost arestat pentru tâlhărie, după ce s-a dat drept polițist, a spart o petrecere și l-a imobilizat la podea pe organizator, l-a percheziționat și a plecat apoi cu telefonul acestuia.

Published in Moldova
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 26 februarie, alte 3.761 de infecții cu coronavirus și 66 de decese din cauza COVID-19.

Published in Sanatate
Majoritatea tinerelor recrutate pentru prostituţie în afara ţării provin din zonele rurale sărace, în special din familii dezorganizate, monoparentale, cu mari dificultăţi financiare sau în care cel puţin unul dintre părinţi are comportament abuziv ori este alcoolic, iar principala metodă folosită de proxeneţi este „loverboy", se arată în raportul de activitate al DIICOT pe anul 2020.

Published in Justitie
Prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, a informat că începând de sâmbătă, timp de două săptămâni, municipiul reşedinţă va intra iar în scenariul galben pentru cafenele, restaurante, săli de spectacole, măsura fiind luată în şedinţa de vineri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Published in Administratie Locala
Pagina 1 din 3
Go to top