fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 07 Mai 2021

Prințul Emanuel von and zu Liechtenstein, care este în centrul scandalului legat de împușcarea în România a ursului Arthur, considerat a fi unul dintre cele mai mari exemplare din Europa, a reacționat direct pentru prima dată, vineri, într-o scrisoare despre care relatează cotidianul austriac Kronen Zeitung, citat de Digi24.

Publicat in Social
O copilă de numai 12 ani, din Oradea, a trecut prin clipe de teroare. A fost răpită de pe stradă de un individ care putea să îi fie bunic și abuzată sexual. Bărbatul în vârstă de 66 de ani este acum în custodia poliției.

Publicat in Justitie
Un tânăr de 18 ani, din Botoșani, a fost încătușat de polițiști pe marginea unui Drum Național. Oamenii legii îl suspectează de mai multe furturi din locuințe și magazine.

Publicat in Moldova
Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a anunţat, vineri, că Direcţia Naţională Anticorupţie a clasat plângerea formulată de organizaţia „Coaliţia pentru Naţiune” împotriva diplomei sale de studii.

Publicat in Educatie
Zece câini au fost ridicaţi de poliţişti din curtea unei bătrâne, pe motiv că aceasta nu putea să îi îngrijească, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa, ai Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud şi a  unui reprezentant al Agenției FRONTEX  au efectuat controlul fizic asupra a zece containere  aflate în Portul Constanța Sud Agigea, încărcate din Germania cu deșeuri.

Publicat in Social
Un vânător din Bihor a fost împușcat în cap, vineri după-amiază, la o partidă de vânătoare ilegală. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat cu elicopterul la Oradea și se află în operație, transmite Digi24.

Publicat in Social
O bătaie în toată regula, cu bâte și bolovani, s-a iscat într-un cartier de blocuri din Zalău, vineri dimineață. Protagoniști sunt mai mulți cetățeni de etnie romă.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 7 mai, alte 1.422 de infecții cu coronavirus și 89 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
O expoziție plină de culoare îi aşteaptă pe ieșeni, weekendul acesta, la Iulius Mall. Vizitatorii sunt invitaţi să exploreze orașe în miniatură, construite în detaliu, din milioane de piese LEGO, la Expoziția Brickenburg - Zilele Fanilor LEGO. Aceasta poate fi vizitată în perioada 7 – 9 mai 2021, între orele 10.00 - 21.00, iar pentru siguranța tuturor, menținem ridicat nivelul măsurilor de prevenție. Accesul este gratuit!

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3