fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 11 August 2021

Capitala Moldovei devine capitala filmului românesc, iar inima orașului se transformă în epicentrul cinematografiei, unde se vor întâlni cinefilii ieșeni în această săptămână. Amfiteatrul Palas găzduiește unul dintre ecranele festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) pe care vor fi difuzate o serie de scurtmetraje, dar și pelicule autohtone.

Publicat in Timp Liber
În jurul orei 20:50, pompierii din Brașov au fost anunțati despre producerea unei explozii la Uzina Tehnic Tohan, de la Zărnești. ISU Brașov a alocat 4 autospeciale cu apă și spumă,  1 autocistera 10.000l, 2 echipaje de prim ajutor, 1 echipaj de cercetare chimica CBRN, 1 echipaj pirotehnic, informează transilvania365.ro

Publicat in Social
Doi copii au căzut de la etajul opt al unui bloc din municipiul Ploieşti, a anunţat, miercuri seară, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali, au descoperit 92.400 de ţigarete de contrabandă în valoare de peste 13.600 de lei, ascunse în diverse componente ale unui autocar defect transportat pe o platformă.

Publicat in Moldova
Un polițist din Buhuși a fost atacat cu sapa de un individ violent, surprins în flagrant delict. Doar pentru că și-a ferit capul și a fost tăiat cu sapa la umăr, procurorul de caz a refuzat să încadreze fapta la ultraj ori tentativă de omor, acuză sindicatul Europol.

Publicat in Justitie
În urmă cu 2 decenii, pe când se afla la studii în Statele Unite, premierul Florin Cîțu a petrecut 2 zile în arestul poliției americane, după ce ar fi fost prins băut la volan sau sub influența altor substanțe, potrivit Flux24.ro.

Publicat in Guvern
Judecătorii greci au decis ca Dragoș Săvulescu să fie pus sub control judiciar în Grecia, au transmis surse judiciare pentru Știrile Pro TV.

Publicat in Eveniment
Aproape 9.000 de persoane din Germania sunt chemate să se vaccineze din  nou, după ce s-a aflat că, de fapt, la prima imunizare le-a fost injectat ser fiziologic. De vină ar fi o asistentă medicală a Crucii Roșii, care a înlocuit intenționat vaccinul cu soluție salină.

Publicat in Panorama
O scurgere de petrol în apele de pe coasta rusă a Mării Negre survenită în weekend s-a extins pe o suprafaţă de circa 80 de kilometri pătraţi şi este mult mai mare decât s-a estimat iniţial, au declarat miercuri cercetători de la Academia de Ştiinţe a Rusiei (RAN), pe baza unor imagini din satelit.

Publicat in Eveniment
O tânără și-a luat la bătaie iubitul, în fața unui club din Mamaia, nu înainte însă de se închina. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31