fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Ianuarie 2022

Şeful Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Bogdan Berechet, a anunţat vineri seară că a dispus retragerea din funcţie a agentului de poliţie care a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere de pietoni, subliniind că Poliţia Capitalei nu a încercat „nicio secundă muşamalizarea acestui eveniment".

Publicat in Social
Vicepreședintele USR Dan Barna a reacționat, revoltat, după ce George Simion și un grup de simpatizanți AUR au intrat, vineri, în sediul Primăriei Timișoara, unde au organizat o manifestație ad-hoc.   

Publicat in Parlament
Doi bărbaţi din comuna Parva, în vârstă de 46, respectiv 65 de ani, şi-au pierdut viaţa, vineri, în timp ce tăiau ilegal lemne într-o pădure din Munţii Rodnei, fiind loviţi de un arbore, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Publicat in Social
Valerian Sălăvăstru, finul fostului deputat liberal Relu Fenechiu (condamnat în două dosare de corupție – „Transformatorul” și „Mită la Ministerul de Justiție”), este urmărit penal în noul dosar al lui Marian Vanghelie. Sălăvăstru, fost șef al Cancelariei prefectului Radu Prisăcaru (de asemenea condamnat pentru corupție) și al Protecției Consumatorului Iași, este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, la data comiterii faptelor el îndeplinind funcția de  director executiv al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Sector 5.

Publicat in Justitie
Structurile Poliţiei Române şi ale Jandarmeriei efectuează, vineri, patru percheziţii domiciliare în cauza privind omorul săvârşit în oraşul Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

Publicat in Justitie
Scene de violență în trafic s-au petrecut vineri la Timișoara: după o șicanare, mai multe persoane au început să se înjure și să se ia la bătaie. Întâmplarea s-a derulat la câțiva pași de o secție de poliție din oraș.

Publicat in Social
Două persoane au decedat, iar o a treia a suferit arsuri grave, în urma unui incendiu produs, vineri, într-un apartament din localitatea Vlădeni, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Publicat in Social
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a declarat, vineri, că „o bandă de membri şi simpatizanţi ai AUR, în frunte cu George Simion'' a pătruns ilegal în sediul primăriei, '''prin forţă fizică''', cu scopul de a crea „haos şi panică în instituţie şi printre timişorenii" care se aflau în sediu.

Publicat in Administratie Locala
O fată în vârstă de 14 ani din judeţul Constanţa a vrut să se sinucidă, înghiţind mai multe pastile, din cauza situaţiei şcolare.

Publicat in Social
Judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins cererea DNA de arestare preventivă a generalului în rezervă Florin Mihalache, fost adjunct al directorului STS, acesta fiind pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, într-un dosar în care este acuzat că a cerut de la administratorul unei firme suma de 75.000 de euro pentru a-l ajuta cu rezolvarea unor litigii comerciale.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3