fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 03 Ianuarie 2022

Firma unui tânăr de 19 ani este unicul ofertant în cazul unui contract de reparații capitale la pasajul pietonal subteran Frumoasa pentru care câștigătorul a fost desemnat pe 30 decembrie 2021. Suma pusă la bătaie de Primăria Iași pentru acest contract a fost de aproape 1 milion de lei.
Surpriză de proporții: cei care conduc SRL-ul respectiv, BMS Holding Enterprise, locuiesc în același imobil cu primarul Mihai Chirica. În Cartierul privat Platoul Însorit, șeful orașului stă într-o vilă tip duplex: jumătate este a sa, iar în cealaltă jumătate e proprietar familia Bandur-Catrinescu de la BMS Holding Enterprise, societatea având sediul social chiar în respectivul imobil. În trecut, soții Bandur au fost condamnați la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni economice.

Publicat in Anchete
Firma unui tânăr de 19 ani este unicul ofertant în cazul unui contract de reparații capitale la pasajul pietonal subteran Frumoasa pentru care câștigătorul a fost desemnat pe 30 decembrie 2021. Suma pusă la bătaie de Primăria Iași pentru acest contract a fost de aproape 1 milion de lei. Surpriză de proporții: cei care conduc SRL-ul respectiv, BMS Holding Enterprise, locuiesc în același imobil cu primarul Mihai Chirica. În Cartierul privat Platoul Însorit, șeful orașului stă într-o vilă tip duplex: jumătate este a sa, iar în cealaltă jumătate e proprietar familia Bandur-Catrinescu de la BMS Holding Enterprise, societatea având sediul social chiar în respectivul imobil. În trecut, soții Bandur au fost condamnați la închisoare cu suspendare pentru infracțiuni economice.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un bărbat care a fugit de sub escorta polițiștilor, în urmă cu două săptămâni, în Cluj, a fost prins. Suspectul a fost identificat chiar lângă sediul IPJ Timiș și le-a spus oamenilor legii că ar fi vrut să se predea.

Publicat in Justitie
În apropiere de Barcelona, poliția a descoperit o petrecere sexuală la care luau parte 70 de persoane – s-a întâmplat în noaptea de Revelion. Presa spaniolă notează că participanții riscă amenzi usturătoare pentru încălcarea restricțiilor. Poliția a aflat de petrecerea sexuală după ce doi invitați au greșit adresa și au bătut la ușa unei case vecine întrebând unde are loc respectivul eveniment.

Publicat in Panorama
Un tânăr a fost prins de poliţiştii rutieri din Roman, judeţul Neamţ, când conducea o motocicletă pe DN 2 cu viteza de 178 km/h, în localitate, el fiind oprit după o urmărire în trafic, în timpul căreia şi-a luat mâinile de pe ghidon, şi amendat.

Publicat in Social
Aglomerația de pe Valea Prahovei le-a întins nervii unor șoferi care s-au luat la bătaie din cauză că unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate. Incidentul a avut loc luni dimineața, în localitatea Comarnic, la numai o zi după ce alți șoferi s-au încăierat tot pe DN1, în Poiana Țapului.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 45 de ani este acuzat că în noaptea de Revelion ar fi violat o bătrână de 92 de ani, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova

Curtea de Apel Bucureşti a amânat luni, pentru 3 martie, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul „Colectiv", în care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, transmite Agerpres.


Publicat in Justitie
Stilul tău are nevoie mereu de mici ajustări, care să-ți aducă o parte din bucuriile cotidiene: un parfum nou, o rochie numai bună de scos la plimbare, o geantă șic, o pereche de încălțăminte de sezon sau pulovere perfecte pentru o escapadă la munte îți vor oferi vibe-ul de care ai nevoie la începutul noului an. Dacă vrei să-ți îmbogățești garderoba sau îți dorești un gadget nou, accesorii statement sau vrei să faci un refresh al casei după sărbători, actualizează-ți wishlist-ul și profită de reducerile de până la 70% din Palas!

Publicat in Timp Liber
Polițiștii de frontieră din Tarna Mare au descoperit şi confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate la granița de nord, 7.500 pachete cu ţigări în valoare de 87.750 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă. Doi cetăţeni ucraineni au fost reţinuţi pentru contrabandă, iar în continuare se fac verificări pentru documentarea activităţilor infracţionale sub supravegherea unui procuror.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3