fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 03 Februarie 2022

Trei biciclete furate din Austria au fost găsite în municipul Turda, județul Cluj, relatează publicația actualdelcuj.ro

Publicat in Justitie
Prins beat la volan, după o urmărire de mai multe minute, un șofer din județul Vrancea a sunat la 112 să îi reclame pe polițiști. A spus că mașina i-a fost oprită fără drept și a cerut autoplatforma să-i fie dus autoturismul acasă, scrie Mediafax.

Publicat in Social
Un tânăr de 27 de ani, din Lupeni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a smuls din mâna unei bătrâne, de 72 de ani, banii pe care aceasta tocmai îi scosese de la un bancomat din oraş, a informat joi IPJ Hunedoara.

Publicat in Justitie
Un înalt oficial al Guvernului a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Mamaia. Claudiu Bejan era director de cabinet la Corpul de Control al Prim-Ministrului.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 46 de ani, suspectat că a agresat sexual mai multe minore în oraşul Topoloveni, a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Publicat in Justitie
Deputatul Ludovic Orban, liderul Forţei Dreptei, care l-a acuzat pe preşedintele Senatului, liderul PNL Florin Cîţu, după şedinţa solemnă a Parlamentului de miercuri, că nu i-a dat cuvântul din partea grupului independenţilor, preferând-o pe senatoarea Diana Şoşoacă, a declarat într-o intervenţie la Digi24 că l-a făcut „nesimţit” pe șeful PNL şi că s-a enervat şi mai tare în momentul în care Florin Cîţu nu a recunoscut că nu i-a dat cuvântul.

Publicat in Parlament
Trei cetățeni români care au ținut o femeie ostatică și au violat-o pe rând timp de 11 ore au condamnați la ani grei de închisoare, scrie BBC, citat de Știrile Pro TV.

Publicat in Eveniment
O profesoară din statul american Missouri care a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu unul dintre elevii săi a scăpat de o posibilă condamnare după ce s-a căsătorit cu acesta.

Publicat in Panorama
Carrefour recheamă mai multe sortimente de îngheţată, o ruladă cu ciocolată și un sorbet din cauza prezenţei oxidului de etilenă.

Publicat in Social
Procurori din cadrul DIICOT Suceava, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la BCCO Suceava, au efectuat joi 26 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti, dar şi în judeţele Iaşi, Arad, Teleorman, Botoşani, Argeş, Vrancea şi Ilfov, într-o cauză penală ce are ca obiect comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4