fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 26 Mai 2022

Chiar în aceste zile conducerile centrale ale PNL şi PSD discută şi sunt pe punctul de a finaliza cu un acord prelungirea alianţei până în 2028.

Publicat in Editorial
Chiar în aceste zile conducerile centrale ale PNL şi PSD discută şi sunt pe punctul de a finaliza cu un acord prelungirea alianţei până în 2028.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Actorul american Ray Liotta, cunoscut în special pentru rolul său din filmul „Goodfellas”, regizat în 1990 de Martin Scorsese, a murit vineri, la vârsta de 67 de ani, informează The Independent.

Publicat in Vedete
Un bărbat din județul Iași a fost arestat pentru fapte greu de povestit: este acuzat că și-a agresat sexual fiica, vreme de 3 ani.

Publicat in Justitie
Locomotiva unui tren a deraiat, joi, în judeţul Hunedoara, iar mecanicul a fost rănit. Traficul feroviar între Băniţa şi Merişor este blocat. 

Publicat in Social
Fostul preşedinte al Republicii Moldova Igor Dodon a fost plasat joi în arest preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, anunţă presa de peste Prut, conform Agerpres.

Publicat in Moldova
Polițiștii argeșeni au descoperit la începutul acestui an, în urma unei percheziții în casa unui bărbat, un coif care a fost catalogat atunci ca fiind un obiect de patrimoniu național. Bărbatul a fost cercetat pentru furt calificat de bunuri care fac parte din patrimoniul cultural și tăinuire, însă un urma expertizei s-a descoperit că obiectul nu era decât o jucărie, relatează Jurnal de Argeș.

Publicat in Social
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a avut joi o nouă întâlnire cu managementul companiei Tereos România, pentru a prezenta echipa de negociere constituită şi pentru a stabili calendarul privind preluarea fabricii de zahăr de la Luduş din judeţul Mureş.

Publicat in Agricultura
RADIO INTEGRATIV și INTEGRATIV TV organizează, în perioada 27-29 mai, primul SUMMIT „RELATII INTEGRATIVE” , în studiourile Integrativ TV, din Calea Chișinăului nr 32. Sunt invitati 16 dintre cei mai în vogă speakeri motivaționali din România și Europa.

Publicat in Timp Liber
Un băieţel de un an şi trei luni a căzut, joi, de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Petroşani, copilul fiind preluat de un echipaj de prim-ajutor şi transportat la Spitalul de Urgenţă din localitate.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31