fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 21 Ianuarie 2023

Un fost militar american, membru al unei unităţi de comando de elită şi care a dezertat în 2019, a fost ucis în Ucraina săptămâna aceasta, a anunţat vineri Marina militară a Statelor Unite (US Navy), scrie AFP.

Publicat in Panorama
Un incident foarte grav a avut loc, sâmbătă, în București. O femeie care alerga într-un parc din sectorul 6, în zona unui lac, a murit după ce a fost atacată de câini fără stăpân.  

Publicat in Social
Familia unui bărbat din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu, a anunţat autorităţile după ce acesta a venit acasă cu un proiectil exploziv, calibru o sută de milimetri, pe care l-a găsit pe un teren viran din localitate şi voia să îl predea la fier vechi.

Publicat in Social
Un bărbat din Botoșani a fost găsit decapitat în curte. El avea 54 de ani și locuia singur.

Publicat in Moldova
O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant delict, în timp ce comercializa peste 1 kilogram de haşiş, cu preţul de 15 lei/gram.

Publicat in Justitie
Scene de o cruzime revoltătoare s-au petrecut într-o comună din județul Iași. Doi tineri, ambii minori, au maltratat pe rând o pisică. Deși chinurile bietului animal sunt greu de privit pentru orice om cu o fărâmă de suflet, ei se distrau.

Publicat in Social
Un polițist american a fost suspendat din funcție și trimis în judecată după ce a lovit cu pumnii o femeie pe care încerca să o aresteze.

Publicat in Panorama
Un conflict în care au fost implicate 10 persoane, între care şi minori, a avut loc, vineri, în oraşul Târgu-Neamţ, fiind necesară intervenţia poliţiştilor, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Publicat in Moldova