fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 11 Februarie 2024

Cristian Poiană s-a pensionat în ianuarie, la 57 de ani, iar în februarie a devenit șeful de securitate la Servicii Publice

A trecut de la protecția internă a MAI la protecția cimitirelor

Fostul șef DGPI Iași cumulează o pensie de 10.000 de lei cu un salariu de aproape 6.000 de lei net

DGPI e un mare deținător de secrete, cu acces la foarte multe date: urmărește polițiștii corupți, dar nu prea îi prinde, și culege informații din rețelele infracționale, putând realiza dosare informale despre aproape toată lumea din afaceri și politică

Deși s-a pensionat, Cristian Poiană spune: „M-am angajat pentru că sunt obișnuit cu munca”


Publicat in Anchete
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şi-a anunţat, duminică, intenţia de a candida la alegerile europene pe listele PSD, candidatura sa fiind aprobată deja de PSD Sector 2. Rafila a precizat că urmează să se pronunţe şi PSD Bucureşti, după care conducerea naţională PSD va definitiva lista partidului.

Publicat in Parlament
Incident șocant într-o stație de metrou din Barcelona. Un bărbat a atacat mai multe femei care se aflau pe peron.

Publicat in Panorama
Indivizii care au ucis un bărbat la un hotel din Moroeni sunt dintr-un clan din București, iar crima s-a produs la o petrecere la care au participat Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Publicat in Justitie
Directorul celei mai mari bănci din Nigeria şi un fost preşedinte al bursei ţării africane au murit într-un accident de elicopter în Statele Unite ale Americii, în California, au anunţat duminică banca şi preşedintele Nigeriei, transmit AFP şi Reuters.

Publicat in Panorama
Poliţia Română atrage atenţia cu privire la un nou mod de înşelăciune propagat prin intermediul aplicaţiilor mobile de relaţionare - "Apreciază postări pentru bani!", potrivit unui comunicat transmis duminică.

Publicat in Social
Lansat oficial vineri, carnavalul de la Rio de Janeiro culminează duminică şi luni cu defilarea celor mai mari şcoli de samba pe emblematicul Sambadrom, notează AFP.

Publicat in Panorama
Pe 11 și 20 februarie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Național Iași, va avea loc premiera pe țară O tragedie veninoasă după Women beware women de Thomas Middleton, regia, traducerea și adaptarea scenică aparținându-i lui Silviu Purcărete. Scenografia spectacolului este creată de Dragoș Buhagiar, noul proiect marcând împlinirea a 14 ani de excepțională colaborare cu regizorul Silviu Purcărete, începută la Teatrul Național Iași, cu spectacolul Uriașii munților de Luigi Pirandello.

Publicat in Social
Un bărbat a fost ucis de propria sa soră, iar cadavrul său a fost descoperit, joi, la marginea unei piste de biciclete dintre Oradea și Sântandrei.

Publicat in Justitie
Un temut interlop din Capitală a fost arestat preventiv după ce și-ar fi atacat un văr și l-ar fi împușcat în antebraț cu un pistol cu bile de cauciuc.  

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2