fbpx
Candidații USR PLUS Iași și-au depus candidaturile la alegerile locale: Cosette Chichirău pentru Primărie și Marius Bodea pentru Consiliul Județean

Candidații USR PLUS Iași și-au depus candidaturile la alegerile locale: Cosette Chichirău pentru Primărie și Marius Bodea pentru Consiliul Județean


Alianța USR PLUS a depus, dumninică dimineața, candidaturile pentru alegerile locale.

Candidatul USR PLUS la Primăria Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, a declarat, după depunerea candidaturii, că vrea să elimine corupţia şi incompetenţa din Primăria Iaşi, precizând că oraşul are nevoie de investitori care să nu mai dea şpagă nimănui. La rândul său, deputatul Marius Bodea, candidat USR-PLUS la şefia CJ Iaşi a spus că va lupta ca tinerii să nu mai plece din Iaşi, ci să-şi dorească să muncească în oraş.

„Mi-am depus astăzi candidatura la Primăria Iași! Candidez pentru că Iașul progresează prea lent, pentru că ieșenii încă au venituri prea mici. Îmi propun să aduc investitori mari la Iași, pentru a reînvia industria ieșeană, pentru a crea în industrii moderne locurile de muncă pierdute după 1990. Ieșenii vor avea venituri crescute și bugetul Iașului va fi mai mare.

După cinci ani de Chirica, nu avem nici măcar o parcare - un proiect simplu și ieftin. Sunt soluții simple pentru problemele cu parcarea, traficul și poluarea, pe care incompetenții cu care s-a înconjurat Chirica nu le-au rezolvat în ultimii ani.

Hai să nu mai batem pasul pe loc! E timpul pentru o administrație competentă și onestă!”, a declarat Cosette Chichirău.

„Cu toții avem o șansă și o speranță: este pentru prima dată după decenii când orașul și județul nostru nu mai trebuie să aleagă răul cel mai mic! Cosette Chichirău și cu mine nu suntem singuri în această luptă pentru Iași. Îi avem alături de noi pe candidații Alianța USR PLUS Iași, oameni pe care îi caracterizează competența, profesionalismul și cinstea, oameni care de-a lungul anilor au lucrat în proiecte mari în detrimentul jocurilor politicianiste care au încetinit dezvoltarea nu numai a Iașului, dar și a României, timp de ani de zile.

Suntem tineri, suntem curajoși și suntem pregătiți pentru lupta pe care o vom duce cu oricine nu este de partea Iașului și a ieșenilor!

Suntem capabili să modernizăm Iașul localitate cu localitate și stradă cu stradă.

Suntem ieșenii care luptă pentru a readuce orașului și județului nostru respectul cuvenit, suntem ieșenii care chiar vor să lase ceva pentru generațiile care urmează!

Veniți alături de noi! NE APUCĂM DE TREABĂ!”, a spus și Marius Bodea, candidatul Alianței pentru funcția de președinte al CJ Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top