fbpx
Portokal
Român beat mangă, reținut de polițiștii germani: stătea pe jumătate dezbrăcat pe suportul de biciclete al unui autocar care circula pe autostradă

Român beat mangă, reținut de polițiștii germani: stătea pe jumătate dezbrăcat pe suportul de biciclete al unui autocar care circula pe autostradă


Un român a fost reţinut de poliţia germană după ce a fost fotografiat pe suportul de biciclete a unui autocar care circula pe autostradă. Bărbatul, în bustul gol, se afla în stare de ebrietate, scrie 7sur7.be.

Angajaţii unei societăţi de remorcare de vehicule au remarcat pasagerul clandestin în timp ce autocarul circula pe o autostradă din apropierea aeroportului Berlin-Tegel. Autocarul companiei Flixbus plecase de la Berlin şi se îndrepta către Hamburg, un drum de circa 300 de kilometri, transmite Agerpres.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era atât de beat încât nici nu au reuşit să-i testeze alcoolemia. Mai mult, el nu avea acte de identitate asupra sa. Poliţiştii au descoperit la comisariat că pasagerul clandestin este un român.

Nu se ştie cât timp el a stat pe acel suport pentru biciclete al autocarului înainte să fie oprit. Dar martorii spun că românul a fost de mai multe ori foarte aproape să cadă.

Maşinile care ajungeau în urma autocarului frânau brusc de teamă să nu-l strivească în cazul în care ar fi căzut.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top