fbpx
 
Beatrice Rancea a intrat în politică: a devenit membru PNL cu acte în regulă

Beatrice Rancea a intrat în politică: a devenit membru PNL cu acte în regulă


Managerul Operei Naționale din Iași (ONRI), Beatrice Rancea, a intrat în PNL. Anunțul a fost făcut de Daniel Dragoș Tănăsoiu, șeful Corpului de Control al Primului Ministru, pe pagina sa de Facebook.

„Beatrice Rancea, personalitate bine cunoscută a lumii artistice, a intrat în urmă cu câteva zile în rândul PNL, filiala sectorului 5. Foarte greu de sintetizat în câteva cuvinte o carieră în care a fost, timp de 12 ani, prim-solistă a baletului Operei Naționale din București, apoi, ca regizor, a avut peste 30 de montări în teatre și opere din țară, multe dintre ele premiate la diferite festivaluri naționale sau internaționale, a avut peste 30 de roluri pe scena Operei Naționale din București sau Iași, a interpretat roluri principale în spectacole de succes pe scena Teatrului Nottara, Teatrului Național de Operă și Balet „Ion Dacian‟ București, Teatrului Național Constanța sau în cadrul Teatrului Național București în spectacolele lui Andrei Serban, Trilogia antică și Noaptea regilor; a fost formator de studenți, director al Teatrului Național din Constanța, al Operei Naționale din Iași sau al Operei Naționale din București. Absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, Facultatea de Teatru, Secția Coregrafie și apoi, peste câțiva ani, și a secției Regie de Teatru. Beatrice Rancea a impresionat prin fiecare manifestare artistică propusă publicului.

În prezent director general al Operei Naționale din Iași, doamna Beatrice Rancea a venit special la București, în data de 9 septembrie, în Aleea Modrogan nr.1, la lansarea programului politic al candidatului Cristian Băcanu. Noua noastră colegă este încrezătoare că, împreună cu Nicușor Dan și Cristian Băcanu, vom aduce mult așteptata schimbare din București! Suntem din ce în ce mai mulți, suntem din ce în ce mai puternici!”, scrie Tănăsoiu pe pagina sa de socializare.

Rancea, o apropiată a fostului primar Gheorghe Nichita și a actualului edil Mihai Chirica, este implicată în mai multe scandaluri la ONRI, fiind acuzată de mai multe abuzuri asupra angajaților, dar și de cheltuirea iresponsabilă a fondurilor instituției.

Article image
Directoarea Beatrice Rancea: „De 3 milioane de lei puteam face spectacole noi, dar nu în trei săptămâni, termenul fixat de Guvern, care ne-a dat banii în decembrie”. S-au luat consumabile și aparatură pentru doi ani de-acum înainte. Conflictul cu Simona Gogan, contabila-șefă, poate fi rezumat astfel: Opera Națională Iași, între ciocanul achizițiilor contracronometru și nicovala procedurilor birocratice. „Eu n-am fugit cu su...
Autor cristi tanasa Anchete 29 Ianuarie 2020


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30