fbpx
Portokal
Sebastian Lăzăroiu denunţă „cea mai spectaculoasă escrocherie electorală” din ultimii 30 de ani

Sebastian Lăzăroiu denunţă „cea mai spectaculoasă escrocherie electorală” din ultimii 30 de ani


Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu acuză o „spectaculoasă escrocherie electorală" la Mangalia unde, potrivit spuselor sale, unul dintre candidaţii la primărie, Mohammad Murad, manipulează speranţele vârstnicilor pentru a-i determina să-l voteze, scrie Epoch Times.

Mai exact, Murad, personaj în favoarea căruia PSD şi-a retras candidatul, ar da bătrânilor un fel de imitaţie de CEC-uri în valoare totală de 10.000 de lei convertibili în pelerinaj, SPA, excursie la Ierusalim etc.

„Am văzut multe în campanii, dar asta mi se pare cea mai spectaculoasă escrocherie electorală din ultimii 30 de ani. Un fel de carnet de cecuri pe care îl dai bătrânilor. Valoarea totală de 10.000 de lei se împarte în pelerinaj, spa, excursie la Ierusalim etc. Completezi datele personale şi candidatul îţi promite că le vei primi pe toate dacă iese primar. Să remarcăm şi culoarea de pe copertă, atât de familiară vârstnicilor. Pot să înţeleg multe trucuri politicianiste, dar să manipulezi în halul ăsta speranţele unor oameni amărâţi trece de orice limită a abjecţiei. Ăsta nu e prietenul lui Rareş Bogdan?", scrie, pe Facebook, Lăzăroiu.

Recent, candidatul susţinut de PSD, ALDE şi PNŢCD la Primăria Mangalia, Zanfir Iorgus, a anunţat că se retrage din cursa electorală în favoarea candidatului independent Mohhamad Murad şi le-a cerut susţinătorilor săi să îl voteze pe acesta.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top