fbpx
Print this page
Cosette Chichirău: O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă

Cosette Chichirău: O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă


Cosette Chichirău, președinta USR Iași, spune că exclude o alianță cu Mihai Chirica, primarul din Iași, care a candidat din partea PNL.

„Votăm proiectele bune pentru ieșeni, indiferent de cine sunt propuse, dar nu girăm afacerile ilegale patronate de mafia care îl susține”, a scris Chichirău pe Facebook.

Ea a reacționat la o știre potrivit căreia liderii PNL Iaşi, Costel Alexe şi Mihai Chirica, câştigătorii alegerilor la Primăria Iaşi şi Consiliul Judeţean, au invitat, marți, la negocieri, Alianţa USR PLUS şi PMP pentru crearea de majorităţi în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local al municipiului Iaşi.

„Dacă jurnaliștii de la Digi24 m-ar fi sunat, ar fi aflat de la mine că declarațiile celor doi sunt o tentativă jalnică de manipulare. USR PLUS a intrat în Consiliul Local și în Consiliul Județean ca să blocheze tunurile mafiei pe care cei doi o protejează. Nu ca să le fie complici. În Iași, USR PLUS este în opoziție față de sistemul transpartinic patronat de Alexe și Chirica”, a mai scris Chichirău pe Facebook.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare