fbpx
Portokal
Edilul din Mărășești a dat afară din primărie echipa de control după ce a fost prins fără mască

Edilul din Mărășești a dat afară din primărie echipa de control după ce a fost prins fără mască


Primarul localității Mărășești, Valerică Chitic, a dat afară din sediul primăriei echipa de control de la DSP și IPJ Vrancea, după ce a fost surprins fără mască în interiorul instituției.

Incidentul s-a petrecut în 30 octombrie și a fost discutat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea.

Echipa de control, formată din angajați ai DSP și ai IPJ, au constatat că la Primăria Mărășești, nu purtau mască nici primarul, nici viceprimarul, nici secretara.

În cursul zilei de 30 octombrie 2020, un angajat al Direcției de Sănătate Publică Vrancea și un agent al IPJ Vrancea au vrut să verifice modul de respectare a măsurilor de siguranță epidemiologică în instituțiile publice, respectiv Primăria Mărășești. 

Întrebat de ce nu poartă mască, primarul a răspuns că în instituție el hotărăște, se arată într-o postare făcută publică de DSP Vrancea pe pagina de Facebook.

„În momentul în care i-a adresat recomandări edilului în sensul respectării legii, acesta a avut un exces de furie și a poftit-o afară pe angajata DSP.  Nici agentul de la IPJ Vrancea nu a fost tratat mai bine, primarul Chitic adresându-i-se într-un mod nepoliticos și dându-l afară și pe el din instituție", potrivit DSP Vrancea.

În acest context, a fost întocmit proces verbal, iar primăria va fi amendată.

DSP Vrancea subliniază că astfel de incidente nu sunt singulare și atarge atenția asupra măsurilor care trebuie respectate.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top