fbpx
Portokal
Cosette Chichirău: USR PLUS nu va participa niciodată la înțelegeri între rubedenii în Consiliul Județean și în nicio altă instituție din România

Cosette Chichirău: USR PLUS nu va participa niciodată la înțelegeri între rubedenii în Consiliul Județean și în nicio altă instituție din România


Deputatul USR Cosette Chichirău reacționează după alegerea lui Sorin Afloarei, finul de cununie al lui Costel Alexe, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Iași:

„Nașu’ Costel Alexe își pune finul vicepreședinte al Consiliului Județean Iași. Consilierii USRPLUS solicită altă propunere de la PNL, apoi părăsesc plenul.

La Ședința Extraordinară de Consiliu Județean desfășurată astăzi, 9 noiembrie, cele două propuneri PNL pentru pozițiile de vicepreședinte al Consiliului Județean au fost Marius Dangă și Sorin Afloarei, finul de cununie al președintelui Costel Alexe. Consilierii județeni USR PLUS au considerat inadmisibilă propunerea lui Afloarei, prin urmare, la momentul votului, aceștia au părăsit sala de ședință.

Cei doi candidați propuși au fost votați în unanimitate de către consilierii PNL și PMP.

USR PLUS nu va participa niciodată la înțelegeri între rubedenii în Consiliul Județean și în nicio altă instituție din România. Am intrat în politică pentru a înlătura aceste metehne pesediste și nu vom renunța niciodată la principiile și valorile pentru care oamenii ne-au votat!”, scrie Cosette Chichirău pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top