fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Atât îi duce capul! Primărița PNL din Ciortești își amenință locuitorii că va face investiții după cum au votat

Atât îi duce capul! Primărița PNL din Ciortești își amenință locuitorii că va face investiții după cum au votat


Mesaj controversat postat de primărița PNL din comuna ieșeană Ciortești pe pagina sa de socializare. Ea îi avertizează pe cetățenii care nu au ieșit la vot că vor avea de suferit.

Alina Apostol, primărița PNL din Ciortești, își exprimă nemulțumirea, pe pagina sa de socializare, pentru absenteismul înregistrat la votul de duminică. Ea nu ezită să-și avertizeze concetățenii că vor suferi repercusiuni pentru dezinteresul manifestat.

„Vă prezint situația alegerilor de la #Ciortești, pentru a răspunde și curioșilor din spatele ecranului care astăzi și-au dorit să fie privitori și #nu participanți!

Le mulțumesc oamenilor care au înțeles să fie lângă mine, însă vă asigur că am să prioritizez nevoile dumneavoastră în funcție de votul exprimat astăzi!

Vă prezint media #PNL pentru Camera Deputatilor și Senat pe satele componente, vă las să trageți concluziile:

#Șerbești  58,49%

#Coropceni 50,00%

#Ciortești 45,09%

#Deleni 39,15%

#Rotăria 32,59%

Nu știu ce va urma, însă fracționarea voturilor va da României instabilitate politică și derapaj economic! Să sperăm că mă înșel și nu va urma un mandat cu 4 guverne și multe blocaje! Vom vedea!

Respect pentru campionii mei

Scor 45,06% #PNL”, scrie primărița pe pagina sa de Facebook.

 

Article image
* Incredibil: Andrei Rîznic n-are studii pentru a fi director, dar s-a înscris în anul I la Hidro, ca pe vremuri, când partidul întâi îți dădea funcție, apoi te trimitea la școală * Andrei Rîznic s-a remarcat anul trecut prin zelul cu care își apăra partidul în fața tuturor detractorilor * Premiul a venit după ce PNL a luat Puterea: l-a făcut director la Apele Române în Pașcani * De cinci ani n-are nicio slujbă, fusese ș...
Autor Cezar Moraru Anchete 04 Decembrie 2020


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top