fbpx
Portokal
Cumnatul Olguței Vasilescu, numit în funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional Craiova

Cumnatul Olguței Vasilescu, numit în funcția de director general interimar al Aeroportului Internațional Craiova


Sorin Manda, cumnatul actualului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, este noul director general interimar al Aeroportului Internațional din Craiova. Acesta a fost numit în funcție prin hotărârea Consiliului de Administrație, informează site-ul local Gazeta de Sud.

Sorin Manda îl înlocuiește în funcție pe Adrian Predescu, cel care a revenit pe postul de director tehnic, însă tot ca interimar. 

„Este o nouă provocare pentru mine și sper ca experiența dobândită în administrația locală să mă ajute, mai ales că traversăm o perioadă dificilă, cu o lipsă de predictibilitate în acest domeniu. Sunt multe proiecte în implementare pentru dezvoltarea Aeroportului Internațional Craiova care trebuie duse la bun sfârșit și aici vom avea nevoie și de sprijinul Consiliului Județean Dolj, pentru care aeroportul a fost mereu o prioritate”, a declarat, pentru sursa citată, Sorin Manda.

Până la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Sorin Manda a ocupat funcția de director general al SC RAT Craiova SRL.

În ultima vreme, cumnatul Liei Olguța Vasilescu a ocupat mai multe funcții de conducere, fiind și administrator public al municipiului Craiova.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top