fbpx
Portokal
Judecătorii au fost mai înțelegători! Directorul din Primăria Târgu-Jiu surprins în timp ce i se făcea pedichiura în birou se poate întoarce în funcție

Judecătorii au fost mai înțelegători! Directorul din Primăria Târgu-Jiu surprins în timp ce i se făcea pedichiura în birou se poate întoarce în funcție


Directorul din Primăria Târgu-Jiu care a fost surprins, în timpul programului, în timp ce o angajată îi făcea pedichiura, se poate întoarce în funcție.

El a fost demis în momentul în care șefii săi au aflat de incident. Directorul a contestat măsura, iar o instanță a Tribunalul Gorj i-a admis cererea.

Mai exact, Marian Rotaru ocupa în 2019 funcția de director în cadrul Direcției de Patrimoniu a Primăriei Târgu-Jiu. .

După ce imaginile au apărut în spațiul public, directorul nu a contestat acest lucru, a spus doar că s-ar fi întâmplat o singură dată și că ar fi cedat la rugămințile subalternei.

Primarul din Târgu-Jiu a dispus imediat efectuarea unei anchete interne, iar comisia de disciplină a propus, la final, demiterea directorului. Dispoziția primarului a fost, însă, contestată de director, iar o instanță a Tribunalului Gorj, a decis acum ca sancțiunea să fie anulată.

Motivarea acestei hotărâri nu a fost încă redactată pentru a se vedea cum au ajuns judecătorii la o astfel de concluzie. Decizia magistraților de la Gorj nu este definitivă, ea poate fi atacată contestată în termen de 15 zile la Curtea de Apel din Craiova.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top