fbpx
Portokal
Foto: rotalianul.ro Foto: rotalianul.ro

Un român și-a ucis iubita în Italia, pentru că bănuia că îl înșela cu o prietenă: „M-am simțit ca un sclav”


Cristian Daravoinea,un șofer de camion din Italia, a omorotât-o cu câteva lovituri de cuțit pe Mihaela Rouă, iubita lui, când fetiţa lor de 6 ani era la şcoală. După ce a comis fapta, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Crima a avut loc la data de 9 octombrie 2019. Femeia, care avea 32 de ani, venise de la serviciu hotărâtă să-i spună lui Cristian că intenționează să se despartă. Discuția a degenerat, iar bărbatul a ucis-o pe tânără.

Luni, șoferul de camion le-a explicat magistraților din Teramo de ce a atacat-o pe femeie.

„M-am simțit ca un sclav, ea se uita la mine cu o privire umilitoare și când mi-a spus că va deveni proprietarul companiei la care lucra, nu am mai văzut nimic. S-a făcut întuneric în mine”, a spus Cristian, conform emmelle.it.

Românul le-a mărturisit judecătorilor că, imediat după ce a comis crima, a încercat de trei ori să se sinucidă. El și-a făcut mai multe răni cu cuțitul, apoi s-a aruncat în mare. Totuși, bărbatul nu a fost capabil să-și pună capăt zilelor.

De asemenea, Cristian, care este acuzat de omor voluntar, a vorbit despre certurile pe care le-a avut cu iubita sa, despre intenția lor de a se separa, despre discuțiile legate de vânzarea casei, despre o presupusă relație între Mihaela și angajatorul ei și chiar despre faptul că femeia trăia o idilă cu o prietenă.

Magistrații au decis ca șoferul român să fie supus unei evaluări psihiatrice. Procesul va continua după acest control.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top