fbpx
Portokal
Monica Berescu (USR PLUS Iași): Mihai Chirica și Costel Alexe sunt obligați moral să demisioneze din funcțiile publice!

Monica Berescu (USR PLUS Iași): Mihai Chirica și Costel Alexe sunt obligați moral să demisioneze din funcțiile publice!


Continuă reacțiile după inculparea penală a liderilor PNL Iași, Mihai Chirica și Costel Alexe.

Deputata Monica Berescu (USR-PLUS) declară pe contul de socializare că ambii lideri PNL Iași trebuie să demisioneze din funcțiile publice:

„Ieșenii suferă din cauza corupției promovate de către primarul Iașului și președintele Consiliului Județean. Frăția penală a liderilor PNL Iași, expusă în aceste zile în spațiul public, este periculoasă pentru toate instituțiile pe care aceștia le conduc. Nevinovăția se dovedește doar în instanță, renunțând la funcțiile publice.

Cei mai importanți aleși ai județului Iași sunt trimiși în judecată pentru grup infracțional organizat și alte fapte de corupție, trafic de influență și luare de mită. Astăzi, Mihai Chirica și Costel Alexe au statutul de inculpați și sunt trimiși în fața justiției; motiv pentru care nu mai au niciun drept să conducă destinele ieșenilor.

Cea mai înțeleaptă și responsabilă decizie pentru binele ieșenilor este demisia din funcția de primar și președinte de CJ. În acest context, orice decizie, cheltuială sau proiect aprobat în PMI și CJ este susceptibil de corupție la fiecare semnătură care poartă numele celor doi inculpați. Din respect pentru oamenii care i-au votat dar mai ales pentru ceilalți ieșeni, Mihai Chirica și Costel Alexe trebuie să renunțe la aceste funcții.”, scrie deputata Monica Berescu pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top