fbpx
Portokal
Primarul Sectorului 6 va face plângere pe numele unui polițist care l-a luat peste picior când a sunat la 112

Primarul Sectorului 6 va face plângere pe numele unui polițist care l-a luat peste picior când a sunat la 112


Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu povestește pe o rețea de socializare că a fost martorul unei curse cu mașini de lux pe străzile din București, pe Bd. Aviatorilor. A sunat la Brigada Rutieră din București pentru a face sesizare, iar ofițerul de serviciu l-a luat peste picior.

„Absolut rușinos serviciul Brigăzii Rutiere din București! Chiar dacă sunt primar, dacă e vreo neregulă în orașul acesta si chiar dacă nu este în Sectorul 6, mi se pare normal să umblu cu papucii de cetățean și să semnalez când ceva nu este în regulă. Sun la telefonul de serviciu, nu direct la ministru. În această seară am decis să ies la plimbare in Centrul orașului cu familia, apoi am luat-o pe jos, pe lângă Guvern și am ajuns pe Bd. Aviatorilor unde tocmai se desfășura o cursă de mașini (categoria Lamborghini) în toată regula.

Motoare turate la maxim, viteze foarte mari de peste 150 km. Moment în care, na, zic să sun la Brigada Rutieră București să le spun oamenilor să știe, am zis ca ajut. Rezultatul a fost  că ofițerului de serviciu, pe care l-am deranjat de Paște, a fost să mă ia la mișto. Că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…? Și mi-a închis telefonul în nas”, a povestit edilul sectorului 6.

El a anunța că va face plângere la Poliție.

Marți, edilul va face o plângere administrativă. Ciprian Ciucu roagă locuitorii sectorului 6 să anunțe primăria dacă întâlnesc un astfel de comportament la Poliția Locală a Sectorului 6.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top