fbpx
Portokal
Un fals arhitect care semna de ani de zile autorizații de construcții, dat pe mâna autorităților de Primăria Sinaia

Un fals arhitect care semna de ani de zile autorizații de construcții, dat pe mâna autorităților de Primăria Sinaia


Primăria Sinaia a descoperit un fals arhitect care, timp de mai mulţi ani, a semnat documentaţii pentru autorizarea de construcţii. A fost sesizată  poliţia iar autoritățile locale avertizează că e posibil ca mai mulţi cetăţeni să fi fost înșelați. 

Petre Silviu Hurdubelea se pretinde a fi arhitect și a semnat mai multe documentaţii pentru autorizarea de construcţii în ultimii ani, folosind datele de identificare ale altei persoane, anunță Primăria Sinaia, într-un comunicat.

Falsul a fost descoperit abia acum de către arhitectul șef al oraşului în colaborare cu Inspectoratul de Stat în Construcţii Prahova, după ce au cerut verificarea acestuia de către Ordinul Arhitecţilor din România în urma unor suspiciuni legate de o documentaţie de urbanism.

Potrivit City managerului staţiunii Sinaia, Marian Panait, ştampila nu era lizibilă, iar persoana care a depus documentaţia respectivă „nu a calculat corect coeficienţii şi nu a făcut corect raportarea proiectului la cerinţele din certificatul de urbanism”. În arhiva primăriei Sinaia au mai fost găsite două proiecte depuse de acelaşi preudo-arhitect, în 2018 şi 2019.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top