fbpx
Portokal
Bugetul municipiului Iași, adoptat cu votul surprinzător al unui consilier USR PLUS

Bugetul municipiului Iași, adoptat cu votul surprinzător al unui consilier USR PLUS


Bugetul Iaşului a fost adoptat după ce consilierul USR PLUS Cezar Baciu a votat alături de alianța PNL-PMP constituită pentru sprijinirea primarului. Votul său a fost primit cu aplauze, iar consilierul „trădător” a fost felicitat de alianța care-l susține pe Mihai Chirica.

Bugetul municipiului Iași a fost adoptat astăzi, la a treia încercare, într-o ședință extraordinară care a durat aproximativ 30 de minute.

În favoarea proiectului de buget au votat 14 consilieri, respectiv 11 de la PNL, doi de la PMP şi unul de la USR PLUS.

Votul consilierului USR PLUS Cezar Baciu a fost decisiv pentru adoptarea bugetului. Acesta a precizat în timpul ședinței că: „Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în fața cetățenilor municipiului Iași, sunt pentru bugetul municipiului Iași”.

Decizia sa a fost aplaudată de ceilalți consilieri din alianța care-l susține pe primar.

Cezar Baciu a devenit membru al Consiliului Local Iași la începutul acestui an, după retragerea lui Filip Havârneanu ales deputat pe listele USR PLUS.  El este inginer și lucrează ca agent vânzări la firma Ciserom SA, după cum a declarat la înscrierea pe listele partidului care l-a propulsat în legislativul local.

La ședința Consiliului Local au participat doar 20 de consilieri, în condițiile în care 6 dintre consilierii USR PLUS au lipsit din plen. Cei patru consilieri PSD au părăsit sala de ședință, înainte de vot.

Ceilalți doi consilieri USR PLUS prezenți la ședință s-au abținut de la vot.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top