fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Conducerea interimară a PNL Iași a fost preluată de Alexandru Muraru

Conducerea interimară a PNL Iași a fost preluată de Alexandru Muraru


Conducerea PNL a luat act, luni, de suspendarea lui Costel Alexe din funcţia de preşedinte al liberalilor din Iaşi şi a decis ca interimatul să fie asigurat de Alexandru Muraru - deputat şi consilier onorific al prim-ministrului.

„Am luat act de suspendarea preşedintelui PNL Iaşi la nivel judeţean şi am decis ca interimatul să fie asigurat de domnul prim-vicepreşedinte al PNL Iaşi, domnul Alexandru Muraru. În ceea ce priveşte interimatul la Municipiul Iaşi această decizie nu este de competenţa Biroului Politic, ci este de competenţa Biroului Judeţean Iaşi, care sunt convins că în cursul acestei săptămâni va lua o decizie legată de acest subiect", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al liberalilor.

La sfârşitul lunii aprilie, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a anunţat că a decis să se autosuspende de la conducerea PNL Iaşi, dar că îşi va continua activitatea la CJ. El a fost pus sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi instigare la delapidare.

La rândul său, primarul Mihai Chirica a anunţat că se autosuspendă din funcţiile politice pe care le deţine în cadrul organizaţiei ieşene a PNL. Chirica a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT într-un caz de înşelăciune cu un teren al primăriei.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top