fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Primar bătut de un localnic prins că aruncă gunoaie pe câmp

Primar bătut de un localnic prins că aruncă gunoaie pe câmp


Un primar şi un localnic au fost bătuţi de un bărbat prins că arunca gunoaie pe câmp. Totul s-a întâmplat într-o localitate din Dâmbovița. Agresorul a fost dus la Poliție pentru audieri, iar cei bătuți au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bătaia a avut loc pe câmpul din comuna Dobra, unde mai mulți localnici i-au reclamat primarului că, în zonă, zac mormane de gunoaie.

„A venit peste mine, a început să mă înjure, i-am zis să se potolească și m-a luat la pumni. Nu am ripostat, nu îmi pot permite așa ceva și am luat câțiva pumni. Mi-a dat în falcă, pe stânga”, povestește primarul.

Adus la poliţie, la audieri, agresorul a spus că nu ştie despre ce e vorba.

Bărbatul prins că arunca gunoi pe câmp a devenit agresiv când a fost tras la răspundere.

„A venit şi m-a luat la bătaie în câmp, în locul în care a aruncat şase maşini de fier vechi. A fost anunţată Poliţia şi Garda de Mediu. A aflat că a fost anunţată poliţia, s-au făcut sesizări şi a venit spunând că de ce primarul îşi permite să anunţe poliţie că aruncă ei fier pe câmp şi pe toate drumurile”, a declarat  Dan Nica, primarul comunei Dobra.

Polițiștii din Dâmbovița i-au deschis agresorului dosar penal pentru lovire.

Cazul a ajuns acum în atenția procurorului. Agresorul este acuzat de ultraj, pentru că, din declarațiile primarului, bărbatul știa exact funcția pe care o deține.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top