fbpx
Portokal
Clotilde Armand susține că a fost agresată în trafic: „Nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”

Clotilde Armand susține că a fost agresată în trafic: „Nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”


Clotilde Armand a anunțat miercuri dimineață că a fost agresată în trafic, la stopul unui semafor, de un bărbat care i-a bătut cu pumnii în geam și a încercat să-i deschidă și portiera.

Primarul Sectorului 1 susține că a raportat agresiunea la poliție și le-a transmis adversarilor săi că nu o vor intimida și nici nu va ceda în fața „amenințărilor mafiote”.

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Primarul a declarat luni că, după recentul scandal privind salubrizarea în sectorul pe care-l administrează, a ajuns ținta unor atacuri ale „mafiei”.

Armand susține că s-a trezit cu „anvelopele mașinii dezumflate, cu echipe de filaj în fața casei sau cu mesaje de amenințare”, drept pentru care a depus plângeri penale.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top