fbpx
Portokal
Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a violat o minoră, s-a autosuspendat din PNL. A solicitat un test poligraf și unul ADN

Primarul din Ștefăneștii de Jos, acuzat că a violat o minoră, s-a autosuspendat din PNL. A solicitat un test poligraf și unul ADN


Ionel Robert Ștefan, primarul comunei ilfovene Ștefăneștii de Jos, acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiță de 12 ani, a anunțat că se autosuspendă din PNL și renunță la calitatea de membru al partidului până la clarificarea situației, transmite realitatea.net.

Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul a precizat că este nevinovat și că a solicitat un test poligraf și unul ADN.

„Pe fondul informațiilor complet neadevărate care circulă despre mine în spațiul public, deși mă declar nevinovat, am decis să mă autosuspend din partid și să renunț la calitatea de membru al Partidului Național Liberal până la clarificarea situației. Este o decizie grea, dar imperativă, întrucât nu îmi doresc să aduc în niciun fel prejudicii de imagine partidului meu.

Am încredere că îmi voi demonstra nevinovăția. Probele vor demonstra asta, pentru că am solicitat un test poligraf și un test ADN care vor arăta exact contrariul a tot ceea ce se speculează despre mine în spațiul public. Sunt convins că se va face dreptate iar numele meu va fi reabilitat, dar în niciun caz justiția nu ar trebui să se facă la televizor. Ar trebui să lăsăm magistrații să își facă treaba, fără presiuni de acest fel. Dosarul este în desfășurare, nu pot comenta mai multe, aștept finalizarea lui”, a scris Ștefan pe pagina sa de Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top