fbpx
Portokal
O autospecială de transport deținuți a rămas blocată într-o groapă din Craiova, după ce asfaltul s-a surpat (VIDEO)

O autospecială de transport deținuți a rămas blocată într-o groapă din Craiova, după ce asfaltul s-a surpat (VIDEO)


O autospecială de transport deținuți a rămas blocată într-o groapă, după ce asfaltul s-a surpat pe o stradă din Craiova. La fel s-a întâmplat cu o mașină a Salubrității, pe o altă strada, dar și cu un autoturism. Autoritățile dau vina pe ploaie.

Străzile din Craiova au devenit capcane pentru mașini. Șoferii își lasă liniștiți autoturismele în parcări, iar când revin le găsesc înghițite de asfalt, așa cum s-a întâmplat pe Bulevardul Dacia din oraș.

Povestea s-a repetat pe strada Vasile Alecsandri, în fața Penitenciarului Craiova: o autospecială de transport deținuți a rămas cu o roată blocată în asfaltul surpat sub greutatea mașinii. Și o autospecială a Salubrității a rămas cu o roată într-o groapă, în zona Românești.

Reprezentanții Primăriei spun că ploile abundente din ultimele luni au dus la deteriorarea rețelei de canalizare din mai multe puncte ale orașului. În timp ar fi apărut fisuri în conducte, apa s-a infiltrat în subteran, iar carosabilul a început să se prabușească.

Angajații Companiei de Apă Oltenia intervin pentru repararea conductelor, ulterior fiind făcute și reasfaltări.

Reprezentanții Primăriei le cer craiovenilor să sune la Telefonul Cetățeanului – 0251.984 și să anunțe când observă astfel de probleme.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top