fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Laura Codruţa Kovesi are statuie de ceară într-un muzeu din Bulgaria: este amplasată chiar lângă Vladimir Putin

Laura Codruţa Kovesi are statuie de ceară într-un muzeu din Bulgaria: este amplasată chiar lângă Vladimir Putin


Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, are statuie de ceară într-un muzeu din Bulgaria, unde este foarte apreciată, iar alături de ea stă nimeni altul decât Vladimir Putin.

În expoziție, Kovesi este plasată lângă președintele Rusiei, Vladimir Putin. Laura Codruța Kovesi are o imagine foarte bună în opinia publică din Bulgaria, țară cu un nivel ridicat de corupție.

 

Protestatarii bulgari au cerut deseori intervenția acesteia în Bulgaria pentru a mai stăvili din apetența la corupție a politicienilor bulgari, scrie România TV.

De altfel, Codruța Kovesi a ales ca prima sa vizită în străinătate de la începerea activităţii Parchetului European (EPPO) să fie în Bulgaria. EPPO, noul organism de luptă împotriva fraudei în Uniunea Europeană, și-a început activitatea în 1 iunie, cu mai multe luni de întârziere. Kovesi este primul procuror-șef european.

 

Imaginea Laurei Codruța Kovesi a fost utilizata și în recenta campanie electorală din Bulgaria de partidele reformatoare, potrivit Ziare.com.

 

Bulgaria Democrata (BD) s-a folosit deseori de imaginea procurorului șef european atât la protestele pe care le-a organizat în țară, cât și în campania electorală. Partidul a obținut 12,6% la recentele alegeri parlamentare.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top