fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

O adolescentă de 17 ani din India a fost bătută de rude până a murit pentru că purta blugi

O adolescentă de 17 ani din India a fost bătută de rude până a murit pentru că purta blugi


Săptămâna trecută, Neha Paswan, în vârstă de 17 ani, ar fi fost bătută până la moarte de membrii familiei sale din nordul statului Uttar Pradesh, India, deoarece acestoa nu le plăcea să o vadă în blugi.

Potrivit BBC News, mama ei, Shakuntala Devi Paswan, a declarat că adolescenta a fost puternic bătută cu bețe de bunicul și de unchii ei, după o ceartă asupra hainelor ei, acasă, în satul Savreji Kharg din districtul Deoria, una dintre cele mai puțin dezvoltate regiuni din stat.

„Ținuse un post religios de o zi. Seara, a îmbrăcat o pereche de blugi și o bluză, și și-a îndeplinit ritualurile. Când bunicii ei s-au opus din cauza acestor haine, Neha a replicat că blugii erau făcuți să fie purtați”, a spus mama ei.

Discuția a escaladat, ajungând la violență, mai susține ea. Shakuntala Devi a mai spus că, în timp ce fiica ei zăcea inconștientă, socrii ei au sunat la un autorickshaw și au spus că o duc la spital.

„Nu m-au lăsat să-i însoțesc, așa că mi-am alertat rudele, care au mers la spitalul raional în căutarea ei, dar nu au putut să o găsească”.

A doua zi dimineață, a spus Shakuntala Devi, au auzit că trupul unei fete atârna de podul peste râul Gandak, care curge prin regiune. Când s-au dus să investigheze, au descoperit că este al lui Neha.

Poliția a deschis un dosar de crimă și distrugere a probelor împotriva a 10 persoane, inclusiv bunicii, unchii, mătușile, verii și conducătorul auto al Nehei. Acuzații nu au făcut încă nicio declarație publică.

Înaltul oficial al poliției, Shriyash Tripathi, a declarat pentru BBC Hindi că patru persoane, inclusiv bunicii, un unchi și șoferul auto, au fost arestați și au fost interogați. El a spus că poliția îi caută pe restul acuzaților.

Tatăl lui Neha, Amarnath Paswan, care lucrează ca zilier pe șantierele de construcții din Ludhiana, și s-a întors acasă pentru a face față tragediei, a declarat că a muncit din greu pentru a-și trimite copiii, inclusiv pe Neha, la școală.

Shakuntala Devi a mai spus că fiica lor dorea să fie ofițer de poliție, dar „visele ei nu vor mai fi realizate niciodată acum”.

Ea a susținut că socrii ei puneau presiune pe Neha să-și mute studiile într-o școală locală și adesea îi reproșau că nu poartă altceva decât îmbrăcăminte tradițională indiană.

Lui Neha i-a plăcut să se îmbrace în ținute moderne - două dintre fotografiile pe care familia ei le-a transmis o arătă ​​purtând o rochie lungă și o pereche de blugi și o jachetă în alta.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top