fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Foto: malayinn.blogspot.com Foto: malayinn.blogspot.com

Declarat la Bucureşti inapt psihologic, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post


Șeful delegat de la Permise și Înmatriculari Argeș a fost declarat inapt psihologic pentru concurs, dar rămâne în continuare la conducerea instituției. Prefectul de Argeș nu vede nicio problemă în a-l menține în funcție și îi acuză pe ziariști că încalcă Legea protecției datelor, deși chiar candidatul a declarat că el este cel respins ca inapt psihologic.

Cornel Matei, șeful la Permise Argeș, a intenționat să se mute pe aceeași poziție, însă la București, fapt confirmat de înscrisuri și probele examinatorii pe care le-a susținut în Capitală. Numai că, rezultatul probei psihologice nu a fost în favoarea șefului de la Permise Argeș, acesta fiind declarat inapt la această probă, rezultat demonstrat de înscrisuri oficiale apărute în spațiul public.

Chiar Cornel Matei a confirmat pentru instituţiilestatului.ro că el este cel care a fost eliminat din concurs pe motive psihologice.

Declarat la Bucureşti inapt, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post, căci prefectul de Argeş, Emilia Mateescu susţine că nu a primit nicio înştiinţare oficială, deși rezultatele examenului psihologic sunt publice.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top