fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Nicușor Dan l-a demis pe șeful parcurilor din Capitală, nemulțumit de starea spațiilor verzi

Nicușor Dan l-a demis pe șeful parcurilor din Capitală, nemulțumit de starea spațiilor verzi


Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că l-a demis pe șeful parcurilor din Capitală și a preluat interimar conducerea Administraţiei Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

„E o promisiune pe care o fac, peste 2 ani parcurile vor arăta mult mai bine”, a spus Nicușor Dan.

Edilul a explicat jurnaliștilor că a luat această decizie din cauza stării deplorabile în care se află principalele parcuri din București.

Primarul general a făcut joi o inspecţie neanunțată la ALPAB, după ce în presă au apărut mai multe materiale critice referitoare la stiuaţia parcurilor din Bucureşti, inclusiv a Parcului Cişmigiu, situat vizavi de sediul Primăriei Capitalei.

El a explicat că pe 1 septembrie va fi convocată o şedinţă de Consiliu General, în care vor fi dezbătute: desfiinţarea Companiei Municipale Parcuri şi Grădini, a Companiei Municipale Întreţinerea Arborilor, precum şi ridicarea exclusivităţii Companiei Parcuri şi Grădini în ceea ce priveşte amenajarea parcurilor.

Potrivit primarului general, până în prezent, chiar dacă avea angajaţi, ALPAB nu putea interveni pentru a îngriji parcurile administrate de Primăria Capitalei.

Acum, Nicușor Dan spune că 40 de angajați de la ALPAB vor veni luni dimineață pentru a începe curățenia în parcul Cișmigiu din București.

„Luni dimineață, 40 de oameni o să vină în parcul Cișmigiu și am promisiunea, de aici de la ALPAB, că într-o săptămână parcul Cișmigiu o să arate așa cum trebuie să arate un parc, mai puțin lucrările de investiții, de asfaltare de alei, pe care în momentul ăsta .. nu avem bani”, a spus primarul general.

El promite că Cișmigiu este doar primul parc și că vor urma și altele.

„Păi o să le luăm pe rând. O să începem cu Cișmigiu, continuăm cu Herăstrău, cu Parcul Carol”, a mai spus edilul-șef.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top