fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

S-a răzgândit! Consilierul local Iulian Hușanu nu mai demisionează din USR PLUS: își păstrează și mandatul din CL Iași

S-a răzgândit! Consilierul local Iulian Hușanu nu mai demisionează din USR PLUS: își păstrează și mandatul din CL Iași


Consilierul local Iulian Hușanu revine asupra deciziei de a demisiona din USR PLUS. Anunțul a fost făcut într-un update la mesajul postat ieri pe pagina sa de Facebook. El își va păstra astfel și mandatul din CL Iași.

„Update 15.09.2021, ora 14 55:

Având în vedere mesajele primite de la foarte mulți colegi din USR-PLUS, am decis să reevaluez momentul oficierii demisiei.

Ca urmare, rămân deocamdată membru de partid, și, mai mult decât atât, voi consilia și pe alți colegi pentru ca să nu se mai repete trecutul.

Reconfirm retragerea din toate intențiile de colaborare cu Primăria Mircești, deși tot ce am făcut a fost legal, și spre ajutorul comunității respective. Îmi pare rău pentru ei, vor trebui să se descurce cumva astfel încât campania de vaccinare să nu sufere.

Iar PUZ-ul rămâne un drept legal al familiei mele”, este mesajul postat de Hușanu pe pagina sa de socializare.

Iulian Hușanu și-a anunțat ieri demisia din USR pierzând, implicit, și calitatea de consilier local, în urma unor dezvăluiri de presă. Ca administrator la URVAS, retailer de instalații sanitare, Hușanu a fost găsit având contracte cu două primării USR din județ. Dar principalul reproș adus de conducerea USR PLUS este că încearcă să scoată un PUZ pentru a construi un bloc la Bucium. Colegii de partid i-au cerut să aleagă între funcția de consilier și afacerile imobiliare.

 

Article image
Acesta a demisionat complet din USR și, implicit, a pierdut și calitatea de consilier local. Ca administrator la URVAS, retailer de instalații sanitare, Hușanu a fost găsit având contracte cu două primării USR din județ. Dar principalul reproș este că încearcă să scoată un PUZ pentru a construi un bloc la Bucium. Colegii de partid i-au cerut să aleagă între funcția de consilier și afacerile imobiliare. Iulian Hușanu a demi...
Autor Gabriel Gachi Slideshow HOMEPAGE 14 Septembrie 2021


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top