fbpx
 

Parcare gratuită pentru cei care se vaccinează anti-COVID, la Aeroportul Iași


Pentru a stimula vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 în rândul populaţiei, Aeroportul Internaţional Iaşi a anunţat că oferă parcare gratuită, valabilă timp de 48 de ore, celor care aleg să se imunizeze la aeroport.

Directorul interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi, Romeo Vatră, a declarat că propunerea conducerii a fost analizată şi votată în cadrul şedinţei de Consiliu de Administraţie al instituţiei.

„Decizia de a oferi loc de parcare gratuit persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iaşi vine în contextul creşterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât şi naţional. E absolut firesc să punem mai presus de orice sănătatea şi siguranţa oamenilor. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menţinerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iaşi. În ciuda restricţiilor impuse, am reuşit să avem, în ultimele luni, un trafic dublu, raportat la prima perioadă a anului în curs, practic am atins cifre înregistrate înainte de pandemie, dar în continuare există riscul ca traficul aerian să fie puternic afectat. Ne dorim ca tot mai mulţi cetăţeni să înţeleagă cât de important este pentru ei şi familiile lor să se imunizeze, pentru a călători oriunde în lume, fără grija că ar putea deveni vulnerabili în faţa acestui virus periculos. Îi îndemn pe ieşeni, dar şi pe toţi cei ce tranzitează Aeroportul Iaşi să nu mai amâne vaccinarea. La Aeroportul Iaşi, centrul este deschis în fiecare zi şi nu e nevoie de programare", a spus Romeo Vatră, director interimar al R.A. Aeroportul Iaşi.

La Aeroportul Iaşi se pot vaccina anti-COVID-19 nu doar pasagerii, ci toţi cetăţenii UE, precum şi cei din ţări non-UE, dar care au reşedinţă în România. Centrul de vaccinare se află în incinta terminalului T3 (zona Sosiri), programul fiind zilnic, între orele 08.00 - 20.00. Serul folosit este Johnson & Johnson, ce se administrează în doză unică.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30