fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Octavian Berceanu: În Sintești se ard gunoaiele la 200 m în spatele secției de Poliție. Majoritatea deșeurilor provind de la rețelele de dezmembrări auto

Octavian Berceanu: În Sintești se ard gunoaiele la 200 m în spatele secției de Poliție. Majoritatea deșeurilor provind de la rețelele de dezmembrări auto


Octavian Berceanu, fostul șef al Gărzii de Mediu, a declarat că Poliția și Jandarmeria nu au reacție față de fenomenul arderilor ilegale de deșeuri din jurul Capitalei, fenomen care provoacă o poluare constantă a Bucureștiului și Ilfovului.

„În Sintești se ard gunoaiele la 200 m în spatele secției de poliție”, a spus Berceanu la emisiunea Punctul de întâlnire de la Antena 3, adăugând că „nu intervine nimeni, am discutat cu Poliția Ilfov. S-a creat o structură infracțională care atrage și crima organizată în domeniul traficului de persoane, prostituției, traficului de droguri”.

Berceanu, care a fost demis de Florin Cîțu de la șefia Gărzii de Mediu după izbucnirea crizei politice PNL – USR, a explicat că cele mai multe deșeuri arse ilegal sunt cele medicale și resturile rămase de la la dezmembrările auto: scaunele, anvelopele, cotierele – părțile din interiorul mașinii care nu pot fi vândute la fier vechi.

El a dat ca exemplu de complicitate a autorităților răspunsul actualei conduceri a Gărzii de Mediu la o sesizare legată de fumul care se vedea până la aeroportul Otopeni – o postare pe Facebook în care instituția susținea că e vorba despre fumul de la un grătar.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top