fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Război PNL – Pro România, la Orșova: viceprimarul, dat afară din Primărie, cu tot cu birou, și pus să lucreze în condiții insalubre

Război PNL – Pro România, la Orșova: viceprimarul, dat afară din Primărie, cu tot cu birou, și pus să lucreze în condiții insalubre


Scandal la Primăria orașului Orșova, între primarul Pro România și viceprimarul de la PNL. Edilul șef al orașului l-a trimis pe viceprimar să lucreze într-un spațiu insalubru, într-o clădire nefuncțională de peste 50 de ani, pentru că este nemulțumit de activitatea sa.

Viceprimarul Florentin Bogdan Duică a primit un document semnat de primarul Marius Simion Stoica, prin care i se aduce la cunoștință unde va avea biroul și i se transmite să predea cheile biroului pe care îl ocupa.

„Să vă mutați biroul pe strada Ștefan cel Mare, nr. 16 (în fosta locație a Grădiniței nr. 3, Orșova), urmând a vă desfășura activitatea în această locație, proprietatea municipiului Orșova. Prin acest aspect veți fi în permanență în contact cu cetățenii municipiului Orșova. Totodată, aveți obligația să predați cheia biroului în care v-ați desfășurat activitatea până în prezent administratorului UAT Orșova, dl. Milu Ștefan Doru, pe bază de proces verbal. Cheia noului birou unde urmează să vă desfășurați activitatea se va prelua tot de la administratorul UAT Orșova, pe bază de proces verbal", scrie în documentul semnat de primarul Orșovei.

Potrivit presei locale, clădirea unde a fost „izolat” viceprimarul este nefuncțională din 1968, iar biroul este insalubru.

„Aici este o grădiniță veche. Este un miros insuportabil, din cauza pisicilor. În baie, este o mochetă insalubră. În birou, este igrasie pentru tot. Nu știu dacă DSP ar da aviz pentru a sta cineva aici. Dumnealui m-a trimis aici să îmi îndeplinesc atribuțiile, deși, pentru a face acest lucru, eu trebuie să comunic cu celelalte birouri. Văzând biroul, i-am trimis solicitare să nu mă trimită aici, pentru că spațiul este insalubru. Biroul nu este încălzit, calculatorul nu funcționează. Imprimanta – nici atât! Nici hârtie pentru imprimantă nu am. Dozele de curent sunt desfăcute. E bătaie de joc! Eu, când am venit din concediu, am găsit, în biroul meu din primărie, alt coleg. Din punctul meu, este un demers ilegal și consider că primarul se face de râs prin această mutare. Mai mult, le-a spus angajaților primăriei să nu colaboreze cu mine, pentru a nu-mi duce la îndeplinire atribuțiile. Ușa de la intrarea în grădiniță este închisă deoarece, la etaj, locuiește o doamnă în vârstă și nu este în regulă, pentru că oamenii pot intra peste dumneaei în locuință", a spus vicepriamrul Duică, potrivit jurnalul.ro.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac