fbpx
 
Protest USR în fața Primăriei Iași: Iașul nu merită un primar penal

Protest USR în fața Primăriei Iași: Iașul nu merită un primar penal


Aleși locali și parlamentari USR au protestat astăzi în fața Primăriei Iași. Ei au cerut demisia primarului Mihai Chirica cercetat în mai multe dosare penale.

Un banner cu mesajul „Iaşul nu merită un primar penal”  a fost desfășurat în fața Palatului Roznovanu, dar și pancarte cu mesaje pe aceeași temă: „Apelează cu încredere la Chirica oricând ai nevoie de un abuz în serviciu”, „Mihai Chirica: primarul cu 0 proiecte şi 6 dosare penale”, „Mihai Chirica, profesor la dat tunuri pe bani publici” și „Ai buzunarele murdare? Nu-ți face griji, Chirica îți spală banii”.

„Alături de colegii mei din USR Iași, de domnii consilierii locali Răzvan Timofciuc și Ionuț Anastasiei, de dl deputat Filip Havârneanu și de dl senator Cristi Berea, mi-am petrecut o parte din frumoasa zi de azi pe pietonalul ieșean. Am fost acolo să luăm pulsul străzii în legătură cu ultimele „realizări" ale administrației ieșene, susținută fervent la Iași de PNL și PMP și reprezentată „magistral" de primarul Mihai Chirica”, scrie consilierul local USR Iulian Nicolau pe pagina sa de socializare.

„Am aflat astfel că avem un primar „la superlativ" (zic ieșenii):

  1. Primarul cu cele mai multe dosare penale, 2 confirmate, 4 în procedură, dar surprizele continuă.
  2. Al 2-lea primar din România cu cea mai mare avere personală.
  3. Primarul „care dânsul face totul pentru voi" (Adi Minune) și care tocmai își pregătește o "căsuță" (a câta?) de vreo 800mp, estimată la 1 milion de euro, bani ușor de adunat din salariul de bugetar de o viață, pt că, nu-i așa, nu fumează și nu....fumează.
  4. Primarul care susține cu tărie extinderea Penitenciarului din Copou, doar pt ca să fie el mai aproape de casă (căsuță, palat, viloi), atunci când va fi să fie...
  5. Primarul care interzice de mulți ani accesul unei părți a presei ieșene la conferințele sale de presă, ca să poată defăima nederanjat persoane fizice, confiscând "pe persoană fizică", dar în exercițiul public, funcția instituțională cu care ne reprezintă pe noi toți în fața altora.
  6. Primarul pt care cică „numai șase-s norocoase". Vor fi.

Iașul merită altceva! Iașul merită un destin european, un viitor european. Pentru asta însă, Iașul trebuie să înțeleagă prezentul și, chiar azi, să afirme răspicat: STOP! DEMISIA!”, mai spune Nicolau pe Facebook.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: