fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Viceprimarul USR din Brașov, Flavia Boghiu, amenințată cu bătaia. Primarul Allen Coliban: Vom face plângere penală

Viceprimarul USR din Brașov, Flavia Boghiu, amenințată cu bătaia. Primarul Allen Coliban: Vom face plângere penală


Incident grav provocat de vicepreședintele organizației de tineret a PNL din Brașov, Bogdan Pintilie. Acesta a postat o imagine trucată cu Flavia Boghiu, viceprimarul USR în funcție, cu ochiul vânăt. Liberalul subliniază că „e un pamflet” și că „rozul o prinde bine peste tot”.

„Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal amenință o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă”, acuză primarul USR al Municipiului Brașov, Allen Coliban. L„a postarea domniei sale răspunde, de data asta pe șleau, un dezvoltator imobiliar dintre cei mai dubioși, îndemnând la repetarea a ceea ce au făcut, la Mogoșoaia, alți golani din politică”, spune Coliban.

„Corupție, violență și inacceptabil de multă nesimțire. Acestea sunt “calificările” clasei politice vechi, împotriva cărora mă așteptam să lupte toată clasa politică actuală. E îngrozitor să vezi tineri liberali cu metehne potrivite mai degrabă unui clan mafiot”, spune primarul Brașovuluic are prezintă pe facebook capturi ale postării incriminate.

„Există niște limite. Sau măcar ar trebui să existe. Sper ca PNL-ul să îl demită urgent pe liderul tineretului liberal din Brașov. Noi vom face o plângere penală”, a spus Coliban.

„Nu, nu trebuie să vă placă felul cum noi, USR-ul, conducem orașul. Sunt sigur că putem face lucrurile mai bine, iar criticile ne ajută să progresăm. Dar acest tip de agresivitate mârlănească nu are ce căuta nici în societate, cu atât mai puțin în politică. Nici aici, la Brașov, și nici nicăieri altundeva”, mai spune edilul din Brașov.

Postarea a fost imediat încurajată și de un dezvoltator imobiliar  – Kehaiyan Garbis-Vicentiu, care ar fi nemulțumit că în comisiile de urbanism, Flavia Boghiu îi ia la puricat proiectele imobiliare. Omul de afaceri a sugerat că Boghiu merită să fie bătură precum consiliera USR din Mogoșoaia și că i-ar plăcea să fie reală poza.

Liberalul Bogdan Pintilie și-a eliminat la scurt timp postarea, dar nu pentru că s-ar fi rușinat de gestul său, ci pentru că „a fost sunat de o doamnă de la EuropaFM, care l-a luat la întrebări.

Conform informațiilor G4Media, Flavia Boghiu a început să deranjeze interesele dezvoltatorilor imobiliar, având în vedere contribuția sa în comisia de urbanism a Primăriei. Kehaiyan Garbis-Vicentiu – dezvoltatorul imobiliar care spune că i-ar plăcea ca Flavia Boghiu să fie bătută – este dat in judecată de mai multe persoane care au cumpărat apartamente de la el, în Râmnicu Vâlcea și București. În Brașov este cunoscut pentru investiția „American Dream”, care a dus la tăierea unui deal din Schei pentru construirea a 1000 de apartamente. A fost oprit in 2017 de noul primar Allen Coliban (pe atunci senator USR) și de protestele unor organizații civice. Kehaiyan Garbis-Vicentiu o acuză pe  Flaviei Boghiu acum, că îi blocheaza proiectele imobiliare.

Imaginea cu Boghiu având ochiul vânăt a fost inițal photoshopată și postată pe un blog de către niște indivizi din Brașov care ar fi hărțuit-o luni în șir pe reprezentanta USR, au urmarit-o in trafic și i-au făcut publice datele personale, inclusiv adresa de domiciliu cu număr de apartament. Flavia Boghiu le-a făcut plângere penală pentru hărțuire acum câteva luni.

 

Sursa: HotNews, G4Media

 


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac