fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
City-managerul Iașului, Petru Movilă, acuzat că a bătut un coleg de partid: fostul lider PMP Iași nu vrea să predea sediul partidului

City-managerul Iașului, Petru Movilă, acuzat că a bătut un coleg de partid: fostul lider PMP Iași nu vrea să predea sediul partidului


Administratorul public al Iaşului, Petru Movilă, fost președinte al organizației locale a PMP, este acuzat că a bătut un fost coleg de partid, informează Ziarul de Iași.

Dan Ștefan, consilier județean PMP, susține că venise să îl întrebe pe Movilă când eliberează sediul partidului, deoarece fusese schimbat din funcție de conducerea centrală. Ștefan acuză că a fost îmbrâncit, strâns de gât, şi a scăpat doar cu fuga din mâinile fostului deputat.

„Lui Movilă i-au ieşit ochii din cap, era roşu la faţă, parcă înnebunise. Dacă nu fugeam, nu ştiu ce păţeam”, a spus Dan Ştefan.

Petru Movilă acuză o campanie de denigrare şi hărţuire.

„E o campanie continuă de denigrare, hărţuire şi provocare manifestată şi realizată de acest individ Dan Ştefan. A venit la sediu, m-a ameninţat. I-am spus că n-am ce vorbi cu el, a început să mă înjure când ieşea pe uşă şi am ieşit după el. I-am spus că nu vreau să-l văd, nu vreau să am de-a face cu el.

M-a mai înjurat o dată, după care doar l-am împins. Atât. Probabil şi-a dat drumul la o înregistrare când a ieşit pe hol, dar sunt martori care pot confirma comportamentul lui şi al meu, iar eu deja am depus plângere la Poliţie. Nu tolerez asemenea comportamente şi manifestări publice, şi e păcat că unii recurg la aşa ceva, pentru că nu sunt capabili de alte lucruri”, a comentat Movilă, fost deputat.

Ulterior, şi noul şef al filialei Iaşi a venit cu o declaraţie în care explică faptul. „Am făcut adrese şi la Primăria Iaşi pentru sediul pe care trebuie să îl elibereze domnul Petru Movilă, şi totul potrivit legii. Nu am ameninţat pe nimeni, noi nu suntem violenţi, dorim să preluăm legal documentaţia partidului şi sediul. De altfel, noi suntem răbdători şi aşteptăm ca judecătorii să facă dreptate în toate speţele în care suntem parte. Doream o tranziţie liniştită a conducerii în filiala Iaşi, dar nu se vrea”, a spus Adrian Acostoaiei, pentru Ziarul de Iași.

PSD Iași a transmis marți că solicită demisia din funcția de manager public a lui Petru Movilă.

„Astfel de fapte sunt total inadecvate pentru demnitatea funcției de manager public. Cer primarului Mihai Chirică să îl demita urgent pe Petru Movilă! Violenta fizica nu își are locul în niciun context. Cu atât mai grav este faptul ca Petru Movila, fostul presedinte al PMP Iași, reprezinta Iașul,  fiind numit în funcția de manager public chiar de primarul PNL Mihai Chirica” anunță senatorul Maricel Popa, presedintele PSD Iași.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac