fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Adrian Răulea (Foto: Turnul Sfatului) Adrian Răulea (Foto: Turnul Sfatului)

Fiul unui fost candidat PNL la alegerile parlamentare, numit secretar de stat în Ministerul Investițiilor


Adrian Răulea, fost angajat al Primăriei Cluj, este noul secretar de stat în Ministerul Investițiilor, funcție atribuită organizației PNL Sibiu, în cadrul negocierilor interne, relatează Turnul Sfatului.

Ajunge în guvern din funcția de director de programe la Zona Metropolitană Cluj, unde a fost responsabil de crearea unui cadru de guvernanță pentru zona metropolitană Cluj și de identificarea oportunităților de finanțare pentru proiectele relevante de dezvoltare.

Adrian Răulea este fiul medicului Marcela Răulea, liberal cu vechime în PNL Sibiu, cea care a fost candidat al organizației pe ultima poziție a listei de Camera Deputaților la alegerile din 2020.

Fostul prefect de Sibiu, actualul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, Cristian Roman, a ocupat această funcție până să fie dat afară de ministrul Marcel Boloș.

Conform declarațiilor acestuia pentru Turnul Sfatului, subalternul Roman l-a apostrofat în cuvinte greu de descris după ce i-a luat o parte din atribuții.

„Atunci când am venit la minister am gândit o restructurare și o redistribuire a delegării atribuțiilor. A fost și cazul dânsului, iar când s-a trezit că atribuțiile sale nu mai sunt aceleași pe care le avea înainte a avut o ieșire nervoasă, a început cu partea de jigniri la adresa mea, la adresa președintelui PNL Sibiu, a altor colegi, mă rog. A fost un episod ciudat, a dat dovadă de un comportament care nu ține de funcția de demnitar public și am luat imediat decizia de a-l demite.

Atunci când cobori la acest nivel nu poți ocupa în niciun caz o funcție de demnitate publică. A fost un episod jenant”, a declarat Boloș în 13 mai.

 

Sursa: G4Media


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac