fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Captură Digi24 Foto: Captură Digi24

Răzbunarea primarului din Calafat: pentru că nu este pe placul edilului-șef, viceprimarul a fost mutat în adăpostul de câini al orașului


Un scandal de proporții a izbucnit în Primăria din Calafat, după ce biroul viceprimarului a fost mutat în vechiul adăpost de câini din oraș. Edilul susține că era singura locație disponibilă și că adăpostul ar fi în administrarea viceprimarului, dar acesta din urmă reclamă că este vorba despre o răzbunare pentru o ceartă mai veche dintre ei, scrie Digi24.

Dorel Mitulețu, primarul din Calafat: „Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează".

Primarul afirmă că deocamdată, în locația respectivă nu este niciun câine și explică și de ce: „Am avut o ședință ordinară la sfârșit de lună, în care am avut ca și propunere achiziționarea unei arme cu tranchilizant pentru a captura câinii. Așa cum știți este poliția animalelor în vigoare la aceasta clipă și nimeni nu-și permite să aplice rele tratamente animalelor".

Edilul adaugă că viceprimarul are acolo condițiile minime necesare ca să-și desfășoare activitatea: „În momentul când vom avea un buget disponibil vom putea pune și alte condiții referitor la un aer condiționat, ca să poată să-și desfășare activitatea și așa cum dorește dumnealui".

Viceprimarul Petre Petrică a declarat la Digi24 că nu din 27 iulie, de când și-a început activitatea, nu a avut deloc birou: „Am primit birou din start aici. Nu e un loc pentru o activitate demnă. El (primarul – n.r.) spune că acolo e singurul loc disponibil, dar în primărie sunt birouri de viceprimar unde de zeci de ani își desfășurau activitatea toți cei care au fost până acum.

Oamenii care vor să vorbească cu mine nu pot veni acum acolo, e un șantier sunt utilaje, e mult balastru, se fac materiale de construcții".

Petre Petrică susține că a fost mutat acolo din răzbunare, pe el și pe consilierii locali care l-au votat.

El a afirmat că în biroul viceprimarului, din primărie, lucrează acum city-managerul și că mai sunt birouri goale.

„Nu am pretenții de lux, nu am ce face, o să-mi desfășor activitatea acolo, le voi spune oamenilor să vină acolo dacă vor să vorbească cu mine", a mai declarat viceprimarul.

 

Sursa: Digi24


ROGESI

Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Cartierul Austriac