fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
7IASI: Fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a strâns aproape 40.000 de euro la petrecerea de botez

7IASI: Fostul viceprimar Gabriel Harabagiu a strâns aproape 40.000 de euro la petrecerea de botez


Fostul viceprimar și city-manager al municipiului Iași, Gabriel Harabagiu, a declarat că a rămas cu 38.400 de euro după petrecerea de botez pe care a organizat-o în luna august a anului trecut. Suma este menționată de către acesta în declarația de avere, care a fost încărcată pe site-ul Primăriei Iași în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe 18 noiembrie, scrie 7IASI.

Petrecerea care i-a rotunjit veniturile fostului viceprimar a fost organizată în august 2021, când copilul avea deja un an și jumătate. Restricțiile impuse în pandemie, i-ar fi determinat pe părinți să amâne organizarea petrecerii. Evenimentul a fost organizat în cadrul complexului „La Castel” de la capătul Copoului, acolo unde s-au strâns mai mulți dezvoltatori cu dare de mână, dar și alți oameni de afaceri a căror interese se intersectează frecvent cu activitatea municipalității ieșene. La eveniment nu au lipsit directori și alți șefi din Primăria Iași.

Cu câteva luni înainte, Harabagiu a cumpărat o proprietate imobiliară pe strada Romană pentru care ar fi achitat 80.000 de euro, declarând că banii provin dintr-un împrumut banacar de 50.000 de euro și din surse proprii de 30.000 de euro.

La cumetria din august 2021, au venit Radu Sacagiu, beneficiarul unui schimb de terenuri scandalos cu Primăria, Cătălin Drăgan, beneficiarul unei autorizații ilegale pentru un bloc în Tg. Cucu, imobiliarul Florin Boca și alți oameni de afaceri cu interese în Primărie, menționează 7IASI.

Article image
* Au apărut milionarii din jurul fostului viceprimar și care au făcut afaceri extrem de profitabile cu Primăria * Radu Sacagiu, beneficiarul unui schimb de terenuri scandalos cu Primăria, a venit cu darul la cumătrie * La fel și Cătălin Drăgan, căruia Prefectura tocmai i-a cerut anularea unei autorizații pentru un bloc în Tg. Cucu * Prin Drăgan s-au rulat banii pentru construirea conacului de la Frasin al lui Mihai Chirica ...
Autor cristi tanasa Reportaje 31 August 2021


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30