fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Trei rapperi americani au fost găsiți morți la două săptămâni după ce au anulat un concert

Trei rapperi americani au fost găsiți morți la două săptămâni după ce au anulat un concert


Trei rapperi din SUA au fost găsiți morți într-un apartament abandonat, la aproape două săptămâni după ce au anulat un concert. Autoritățile nu au dezvăluit cauza decesului.

Cadavrele a trei rapperi dispăruți au fost găsite pe 2 februarie într-un apartament abandonat din Detroit, la aproape două săptămâni după ce a început căutarea bărbaților, scrie Daily Star.

Armani „Marley Whoop” Kelly, 38 de ani, Montoya Givens, 31 de ani, și Dante „B12” Wicker, aveau un concert programat pentru 21 ianuarie, pe care l-au anulat și ulterior au dispărut.

Cadavrele au fost găsite într-un complex de apartamente Highland Park din Detroit.

Ei au postat pe Twitter: „Detectivii continuă să investigheze acest incident. Deocamdată, nu am confirmat identitatea vreunei victime din interior și nici un fel de cauză a morții, a transmis poliția din Michigan pe Twitter.

Mama lui Givens, Cat Fogle, a confirmat pentru The Detroit News că a fost anunțată de moartea fiului ei de către poliție.

„Mi-au spus că au găsit cele trei cadavre. Nu știu ce am de gând să fac, cum îl voi îngropa”, a spus femeia.

Arman ”Marley Whoop” Kelly îi spusese logodnicei sale, Taylor Perrin, că problemele cu echipamentul erau motivul pentru care concertul a fost anulat și plănuia să cânte la spectacole cu microfon deschis și să se întâlnească cu prietenii.

Potrivit unui raport anterior WJBK, până în dimineața de după emisiunea anulată, toate cele trei telefoane ale victimelor încetaseră să mai trimită date.

Familiile Givens și Wicker și-au dat seama că toți cei trei bărbați se cunoșteau după ce au văzut un reportaj de știri la patru zile după ce mama lui Kelly, Lorrie Kemp, l-a anunțat dispărut pe 23 ianuarie.

„Cerșesc ajutor pentru orice informație. Am nevoie de răspunsuri și, chiar dacă e vorba de o tragedie, am nevoie de un răspuns, pentru că nu voi uita niciodată și nu mă voi opri niciodată”, a spus Perrin.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30